Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: шанси «Шахтаря» пройти «Вольфсбург» у Лізі Європи – 76%

Владислав Стародубцев
За розрахунками фахівців букмекерської компанії Favbet, «Гірникам», найімовірніше, вдасться опинитися у чвертьфіналі Ліги Європи цього сезону. Що пропонують букмекери на матч «Шахтаря» і «Вольфсбурга» – читайте у бетторському прев’ю на «Рейтингу Букмекерів».
Букмекери: шанси «Шахтаря» пройти «Вольфсбург» у Лізі Європи - 76%

Букмекери: шанси «Шахтаря» пройти «Вольфсбург» у Лізі Європи – 76%

У середу, 5-го серпня, донеччани на столичному НСК «Олімпійський» зіграють матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти німецького «Вольфсбурга». Перший поєдинок цих команд, що відбувся у березні, завершився мінімальною звитягою українського клубу з рахунком 2:1.

За оцінкою аналітиків, «Гірники» – фаворит майбутнього протистояння. На перемогу «Шахтаря» пропонується котирування 2.32, звитягу «Вольфсбурга» оцінили коефіцієнтом 2.96, а на нічийний результат можна «зарядити» за 3.55.

У відсотковому співвідношенні тріумф господарів, – 41% ймовірності, нічия – 27% ймовірності, вікторія гостей – 32% ймовірності.

Шанси «Шахтаря» пройти «Вольфсбург» оцінили у 76% ймовірності (коефіцієнт 1.25), тоді як на перебіг подій, за яким німецький клуб опиниться у чвертьфіналі Ліги Європи, можна укласти парі за 4.0 (24%).

Ставку за 3.40 (29%) розрахують як виграшну, якщо підопічні Луїша Каштру зможуть перемогти з форою (-1). На аналогічний показник, проте на користь команди Олівера Гласнера, пропонується поставити за 4.65 (21,5%).

Обидві команди, найімовірніше, заб’ють у завтрашній зустрічі. Шанси на такий сценарій оцінили у 59% ймовірності (коефіцієнт 1.58), якщо бодай один з колективів залишить власні ворота недоторканими, зіграє 2.28 (41%).

Згідно з котируваннями від Favbet, у завтрашньому матчі варто очікувати результативний футбол. На тотал більше 2,5 голів встановлений коефіцієнт 1.72 (55%), на «низ» можна поставити за 2.13 (45%).

Найкращі шанси забити у складі «Гірників» мають Жуніор Мораєс (2.50, 40%), Тайсон (2.80, 36%), Марлос (3.0, 33%) і Тете (3.20, 31%).

За «Вовків» найбільше шансів відзначитися у Ваута Вегхорста (2.80, 36%), Даніеля Гінчека (3.20, 31%), Омара Мармуша (4.0, 25%) та Йосіпа Брекало (4.50, 22%).

Ставка за 2.80 (33%) виявиться виграшною, якщо головний арбітр матчу словак Іван Кружляк призначить одинадцятиметровий удар, а на червону картку у зустрічі можна поставити за 4.20 (22%).

Кадрові втрати обох команд

«Шахтарю» в матчі проти «Вольфсбурга» не допоможе захисник Ісмаїлі, який перебуває в лазареті з травмою коліна, та півзахисник Максим Малишев. Українець теж заліковує пошкодження коліна.

У німецького колективу кадрових втрат значно більше. У лазареті «Вовків» перебуває аж сім виконавців. Отож, у завтрашній зустрічі не зіграють форвард Амір Мехмеді, який добре відомий вітчизняним вболівальникам за виступами у київському «Динамо», півзахисник Ренато Штеффен, хавбек Ксавер Шлагер, захисник Кевін Мбабу, півзахисник Ігнасіо Камачо, оборонець Вільям та захисник Джеффрі Брума.

Матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи між «Шахтарем» та «Вольфсбургом» зіграють завтра, 5-го серпня. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 19:55 за київським часом.

Прогноз і ставка. «Шахтар» – «Вольфсбург»: гості без боротьби не здадуться

«Шахтар» – «Вольфсбург». Прогноз і ставки Юрія Вірта

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт