Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Прев’ю 26-го туру німецької Бундесліги від БК Pinnacle

Тарас Гончар
Німецька Бундесліга повертаються вже 16 травня – чемпіонат відновиться з 26-го туру. Експерти букмекерської компанії Pinnacle розповіли, чого варто очікувати від майбутніх матчів.
Прев'ю 26-го туру німецької Бундесліги від БК Pinnacle

Прев’ю 26-го туру німецької Бундесліги від БК Pinnacle

«Аугсбург» проти «Вольфсбурга»

Імовірність виграшу 1Х2:

30.23% / 28.62% / 41.16%

Швидше за все, «Вольфсбург» збереже шанси на потрапляння в єврокубки завдяки третій перемозі в чотирьох останніх матчах на виїзді проти «Аугсбурга». Виїзні матчі «Вольфсбурга» цього сезону принесли в середньому трохи менше трьох голів за гру, причому обидві команди забили в своїх останніх чотирьох матчах.

«Аугсбург» набрав лише сім очок і здобув лише одну «суху» перемогу в своїх останніх десяти матчах в чемпіонаті. До того ж пропустив при цьому як мінімум по два голи майже від всіх суперників, крім аутсайдерів і «Фрайбурга». В останніх п’яти зустрічах Бундесліги між цими командами дві гри закінчилися нульовими нічиїми.

«Боруссія» Дортмунд проти «Шальке»

Імовірність виграшу 1Х2:

62.48% / 22.21% / 15.31%

Ринок прогнозує, що дортмундська «Боруссія» переможе «Шальке» в Рурському дербі. Дортмундці мають кращий відсоток домашніх перемог в Бундеслізі цього сезону, при цьому вони жодного разу не поступилися і в середньому забивають трохи менше 3,5 голів в 12 матчах на своєму «Сігнал Ідуна Парку». Цього сезону Джейдон Санчо вже забив 14 голів і віддав 16 гольових передач в матчах за дортмундців в чемпіонаті.

Для порівняння – «Шальке» підійшов до цієї гри без перемог в останніх шести виїзних матчах і забив лише два голи в останніх семи поєдинках ліги. Згідно зі статистикою, «Шальке» в даний час набирає свої очікувані очки з найбільшими проблемами з усіх клубів Бундесліги, що вказує на те, що гельзенкірхенцям може загрожувати важкий кінець сезону.

«Фортуна» проти «Падерборна»

Імовірність виграшу 1Х2:

44.37% / 27.02% / 28.62%

Дюссельдорф, швидше за все, переграє Падерборн в цьому важливому протистоянні команд з нинішньої нижньої трійки. Тим часом, «Фортуна» не змогла виграти жодного зі своїх останніх чотирьох матчів на «Меркур Шпиль-Арені». Та й забила найменшу кількість голів в Бундеслізі цього сезону разом з «Вердером» (по 27).

«Падерборн» опустився на дно таблиці після провального відрізку, коли набрав всього одне очко в шести матчах і здобув лише три «сухих» перемоги в 25 поєдинках чемпіонату. Однак цього сезону команда набрала більше очок на виїзді, ніж удома.

«Хоффенхайм» проти «Герти»

Імовірність виграшу 1Х2:

45.67% / 27.35% / 26.97%

Шанси на те, що «Хоффенхайм» перерве свою безвиграшну серію з п’яти матчів у зустрічі з «Гертою», досить великі. Команда Альфреда Шредера програла три зі своїх останніх чотирьох домашніх матчів, а також пропустила найбільшу кількість домашніх голів у Бундеслізі цього сезону (31).

У той же час «Герта» непереможна в останніх п’яти виїзних матчах, попри те, що виграла лише чотири з останніх 12 матчів ліги в цілому. Останнім часом вона провела кілька результативних зустрічей: останні п’ять матчів команди в Бундеслізі подарували вболівальникам 22 голи.

«РБ Лейпциг» проти «Фрайбурга»

Імовірність виграшу 1Х2:

68.88% / 17.78% / 13.34%

«Лейпциг» розташовується на п’ять сходинок вище «Фрайбурга» в турнірній таблиці, але шанси команди на перемогу над суперником цього уїк-енду набагато вагоміші. В цьому випадку безпрограшна серія «Биків» продовжиться до семи матчів. Команда Юліана Нагельсмана поки пропустила найменше голів (26) і програла найменше матчів (3) в Бундеслізі.

«Фрайбург» відчайдушно боровся у всіх своїх виїзних матчах, але, починаючи з вересня, не зміг зберегти ні в одному з них ворота на замку. Найкращий бомбардир команди Нільс Петерсен напевне прагнутиме забити в чемпіонаті, чого йому не вдавалося зробити в останніх восьми матчах.

«Айнтрахт» Франкфурт проти «Боруссії» Менхенгладбах

Імовірність виграшу 1Х2:

31.75% / 27.91% / 40.35%

За прогнозами, «Боруссія» збереже своє четверте місце і завдасть четвертої поспіль поразки франкфуртському «Айнтрахту». Попри те, що цього сезону менхенгладбахці заробили більшу частину своїх очок вдома, вони все ще мають п’ятий найкращий виїзний результат в Бундеслізі і тільки тричі не змогли забити на виїзді цього сезону.

Франкфурт поки демонструє жахливі результати в гостях, хоча виглядає досить переконливо на «Коммерцбанк-Арені», де в середньому забиває по 2,25 гола за гру. Вдома «Айнтрахт» програв всього тричі в 12 матчах.

«Кельн» проти «Майнца»

Імовірність виграшу 1Х2:

47.27% / 26.55% / 26.19%

Найімовірніше, «Кельн» здобуде четверту перемогу за п’ять очних матчів проти «Майнца», який прагне уникнути боротьбу за збереження місця в еліті. Цього сезону «Кельн» показує нестабільну домашню форму, здобувши шість перемог і зазнавши п’яти поразок за 12 ігор. Але за останні п’ять матчів на «Мюнгерсдорфері» тільки мюнхенська «Баварія» змогла набрати три очки.

«Майнц» пропустив найбільше голів на виїзді цього сезону (32) і не дивно, що програв вісім зі своїх 12 гостьових матчів. Обидві команди забивали тільки в двох з останніх п’яти матчів чемпіонату.

«Уніон» проти «Баварії»

Імовірність виграшу 1Х2:

6.93% / 14.60% / 78.47%

Коефіцієнти дають «Баварії» майже 80% шансів на свою 11-ту перемогу в 12 матчах проти берлінського «Уніона». «Баварія» забила найбільше голів у Бундеслізі (73), 25 з них рахунку найкращого бомбардира дивізіону Роберта Левандовскі. Команда також в середньому забивала трохи більше трьох м’ячів за гру на «Альянц Арені».

На відміну від суперника, «Уніон» набрав всього десять очок в останніх десяти матчах, зберігши за цей час свої ворота в недоторканності лише двічі. Однак команда привчила уболівальників до несподіваних домашніх перемог – на початку цього сезону в Берліні програли як Дортмунд, так і Гладбах.

«Вердер» проти «Байєра»

Імовірність виграшу 1Х2:

20.94% / 23.82% / 55.24%

Очікується, що «Байєр», що посідає п’яте місце, продовжить чинити тиск на Менхенгладбах, здобувши виїзну перемогу над «Вердером», який бореться за виживання.  «Аспіринові» набрали 13 очок в останніх п’яти матчах Бундесліги, забивши при цьому стільки ж голів.

На відміну від суперника, бременці заробили лише один заліковий пункт у своїх останніх шести іграх, при цьому пропустили 14 голів. Цього сезону «Вердер» виграв тільки один матч проти команд з верхньої половини турленірної таблиці.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт