Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери вважають, що шанси Коноплянки забити в Турині – 28%

Олександр Веселов
В середу, 30-го вересня, в рамках другого туру групового етапу Ліги чемпіонів зійдуться невдахи стартового відрізку сезону «Ювентус» та «Севілья». В це важко повірити, але в турнірних таблицях своїх національних чемпіонатів обидва клуби знаходяться в середині другого десятку команд. Проте, як казав відомий тренер, Ліга чемпіонів – це зовсім інший турнір, і в ньому італійський та іспанський клуби стартували з перемог. Хто з них продовжить переможну ходу на євроарені? Букмекери вважають, що «Ювентус».
Чи зможе Коноплянка забити у другому турі поспіль?

Чи зможе Коноплянка забити у другому турі поспіль?

Якщо поглянути на коефіцієнти букмекерської контори William Hill, шанси на перемогу господарів поля становлять 48% (1.95). За тріумф «Севільї» аналітики пропонують 4.20 (23%), а от нічия оцінена котируванням 3.25 (29%).

Чи вдасться обом командам відзначитися забитим м’ячем у матчі? Різна відповідь на це запитання призведе до однакового профіту: так – 1.91 (50%), ні – 1.91 (50%). Щодо загальної результативності матчу, то за тотал більше 2.5 пропонують 2.00 (46%), за «менше» – 1.73 (54%).

Згідно котирувань, серед гравців «Ювентуса» першим претендентом на забитий гол є іспанець Альваро Мората – 2.30 (43%). В складі «Севільї» фахівці виділили відразу трьох нападників – Чіро Іммобіле, Фернандо Льоренте, Кевін Гамейро – «нагородивши» їх однаковим коефіцієнтом 3.25 (31%). Цікаво, адже Іммобіле розпочинав професійну кар’єру в стані «Ювентусу», а згодом став кращим бомбардиром Серії А в складі «Торіно» – запеклий конкурент «Юве». Льоренте взагалі проходив передсезонну підготовку з туринським клубом, повернувшись на батьківщину перед самим закриттям трансферного вікна.

Окремо відзначимо вінгера «Севільї», українця Євгена Коноплянку. За його гол контора пропонує – 3.60 (28%).

Відзначимо, що раніше в єврокубках ці суперники не зустрічались. А в лазареті обох команд на сьогоднішній день перебуває чимало важливих гравців: Манджукич, Маркізіо, Хедіра, Ліхтштайнер (всі – «Ювентус»), Банега, Каррісу, Рамі, Вітоло (всі – «Севілья»).

Вірогідний склад «Ювентусу»: Буффон, Падоін, Бонуччі, Кьелліні, Алекс Сандро, Стураро, Леміна, Ернанес, Погба, Куадрадо, Мората.

Вірогідний склад «Севільї»: Ріко, Коке, Андреоллі, Колодзейчак, Тремулінас, Крихов’як, Н’Зонзі, Іборра, Коноплянка, Рейес, Іммобіле.

Матч пройде у середу, 30-го вересня, початок о 21:45, пряма телетрансляція на каналі «Футбол 1».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт