Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Боруссія Дортмунд – ПСЖ Ліга чемпіонів: прогноз на матч 01.05.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Боруссія Дортмунд – ПСЖ плей-оф Ліги чемпіонів: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 1 травня 2024.

бд-псж

Другим півфіналом головного клубного турніру Європи (Ліга чемпіонів 2023 / 2024) буде протистояння Боруссія Дортмунд – ПСЖ. Цікаво, що ці команди вже зустрічалися в рамках групового етапу нинішньої ЛЧ (перемога парижан вдома 2:0 та нічия 1:1).

Новий поєдинок між підопічними Едіна Терзіча і Луїса Енріке відбудеться у середу, 1-го травня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена дортмундського клубу – «Сігнал Ідуна Парк».

Нижче на цій сторінці читачі порталу «Рейтинг Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Боруссія Дортмунд – ПСЖ, а також інформацію щодо трансляції першої з двох півфінальних дуелей між цими суперниками.

Коефіцієнти букмекерів

Трейдери букмекерської компанії Favbet підготували свої коефіцієнти Боруссія Дортмунд – ПСЖ. Відповідно до котирувань букмекера, дещо більші шанси на успіх у першому матчі мають саме підопічні Луїса Енріке, хоч і будуть грати на виїзді:

  • перемога «Боруссії» – 2.82 (ймовірність 35%)
  • нічия – 3.70 (26%)
  • перемога «ПСЖ» – 2.50 (39%)

Прохід дортмундського колективу до фіналу ЛЧ за підсумком двох поєдинків оцінюється коефіцієнтом 3.05 (ймовірність 32%), тоді як прохід парижан йде за кеф 1.43 (ймов. 68%).

Прогнози експертів

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub та коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський дав свій прогноз на матч Ліги чемпіонів Боруссія Дортмунд – ПСЖ:

Складається враження, що «Боруссія» розклала собі пріоритети – основні зусилля команда покладатиме у Лізі чемпіонів. Вони претендують на історичний успіх, який може компенсувати усі попередні невдачі в сезоні.

З іншого боку, «Боруссія» дуже багато пропускає, в обороні у них дійсно не все гаразд. Втім, про «ПСЖ» можна говорити те ж саме, а команда Енріке буде боротися за історичну перемогу в турнірі.

Проблеми в обороні обох команд мають датися в знаки. Я чекаю на дуже динамічну гру, вкрай результативний матч з великою кількістю небезпечних моментів.

Обрати переможця досить складно, адже господарів буде підтримувати шалений стадіон, а гостей мотивувати бажання знову зіграти у фіналі. Очікую на появу Мбаппе в старті та багато забитих м’ячів.

Подивитися інший прогноз на матч плей-оф ЛЧ Боруссія Дортмунд – ПСЖ від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Боруссія Дортмунд – ПСЖ 1 травня 2024? Переглянути другий півфінал Ліги чемпіонів УЄФА можна на медіасервісі Megogo, який має право транслювати єврокубки на території України. Також буде змога подивитися гру на тих ресурсах, що мають доступ до цього медіасервісу або ж субліцензію на показ європейських футбольних турнірів, наприклад Volia TV.

Конкурс до півфінальних матчів єврокубків: 1000 грн на карту!

ТОП беттинг-апсетів тижня: втрати «МЮ» та «Ліверпуля», чемпіонська нічия «ПСЖ»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт