Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «Шахтар» наздогнав «Динамо» за шансами на виграш УПЛ

Владислав Стародубцев
Вперше за останні кілька років букмекери не змогли визначитися з фаворитом на перемогу в українській Прем’єр-лізі перед стартом нового сезону. За оцінкою фахівців, «Динамо» і «Шахтар» – традиційно головні претенденти на тріумф.
Букмекери: «Шахтар» наздогнав «Динамо» за шансами на виграш УПЛ

Букмекери: «Шахтар» наздогнав «Динамо» за шансами на виграш УПЛ

Поразка у трьох турнірах минулого сезону, схоже, добряче розгнівала донеччан, які у час міжсезоння здійснили кілька непоганих, принаймні як для УПЛ, підписань. Натомість кияни трансферну кампанію відверто провалили, хоча президент «Біло-синіх» Ігор Суркіс обіцяв підсилення. Не варто забувати, що у віцечемпіона змінився тренерський штаб – Луїша Кашру замінив італієць Роберто Де Дзербі. 

Вочевидь, на тлі таких подій аналітики букмекерської компанії Favbet вирішили підвищити ймовірність чемпіонства «Гірників» у сезоні 2021/2022 років: травневі 49% (коефіцієнт – 2.05) зросли до нинішніх 53% (1.90). Водночас фіксуємо невеличкий регрес «Динамівців» у контексті шансів на захист титулу: з 59% (1.70) до 53% (1.90). 

Тобто за п’ять днів до старту змагань у «Динамо» та «Шахтаря» рівність за шансами на виграш у елітному дивізіоні чемпіонату України. Луганська Зоря з 8% (12.0) замикає трійку головних претендентів на звитягу в УПЛ. 

У інших 13 команд-учасниць мізерна ймовірність фінішувати на першому місці за підсумками останнього туру: діапазон коливається від 2% (50.0) до 0,2% (500.0). Перед стартом минулого сезону фаворитом ліги вважався «Шахтар» (65%). Далі у лінії були «Динамо» з 50% і «Зоря» з 8%. 

Коли стартує чемпіонат України? 

У першому матчі після літнього міжсезоння ФК «Львів» у п’ятницю, 23 липня, вдома зіграє проти «Маріуполя». Початок зустрічі – о 19:30. А завершиться дебютний тур за тиждень поєдинком «Ворскли» та СК «Дніпро-1» . Найімовірніше, у новому сезоні дещо зміниться формат проведення турніру. Зокрема, буде впроваджена система плей-оф за право залишитися в УПЛ між командами, що посядуть 13 і 14 сходинки, і колективами, які фінішують на 3 та 4 місцях в Першій лізі. 

Нагадаємо, у чемпіонаті України вперше за 7 років гратимуть не уже традиційні 14 колективів, а 16. А з сезону 2022/2023 кількість команд-учасниць повинна зрости до 18. 

Як інформував «РБ», чернігівська «Десна» продовжила контракт з титульним спонсором – букмекерською конторою Parimatch

Ймовірність трансферу – 83%: букмекери назвали головного претендента на Яремчука

Оце так ставка! Беттор виграв 91 тисячу, поставивши 190 грн на найкращих бомбардирів Євро-2020

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт