Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Динамо» чи «Шахтар»? Букмекери назвали фаворита УПЛ наступного сезону

Владислав Стародубцев
Вперше за останні кілька сезонів потенційний тріумф київського «Динамо» в українській Прем’єр-лізі котирується букмекерами нижче, аніж успіх донецького «Шахтаря», повідомляє «РБ».
«Динамо» чи «Шахтар»? Букмекери назвали фаворита УПЛ наступного сезону

«Динамо» чи «Шахтар»? Букмекери назвали фаворита УПЛ наступного сезону

Після такого успішного сезону, в якому, нагадаємо, «Динамівці» оформили перемоги у чемпіонаті, Кубку і Суперкубку, воно і не дивно, що аналітики компанії Favbet вбачають саме підопічних Мірчі Луческу головним претендентом на виграш УПЛ. Натомість «Гірникам» після зміни головного тренера може знадобитися час на перебудову. 

Схоже, це розуміють і букмекери: імовірність сценарію, за яким «Динамо» захистить чемпіонський титул оцінюють у 59% (коефіцієнт – 1.70), тоді як шанси «Шахтаря» здобути золоті нагороди – 49% (2.05). 

Луганська «Зоря» традиційно посідає третє місце у лінії на чемпіона УПЛ – цього разу на підопічних Віктора Скрипника пропонують котирування 7.50 або ж 13%. Фіксуємо, що за версією фахівців «Десна» (5%, 20.0) і СК «Дніпро-1» (4%, 25.0) також гіпотетично боротимуться за підсумкове лідерство в турнірній таблиці. 

А от найменш імовірними переможцями УПЛ вважаються «Інгулець», «Маріуполь» та донецький «Олімпік» – виграш будь-кого з цієї трійки котирується на рівні 200.0 (0,5%). При цьому треба зауважити: ані «Вереса», ані «Чорноморця», які на 99% підвищаться у класі з Першої ліги, поки що немає в лінії Favbet. 

Перед стартом минулого сезону фаворитом ліги вважався «Шахтар» (65%), а до трійки головних претендентів потрапили «Динамо» (50%) і «Зоря» (8%). Як бачимо, зараз розклад сил дещо змінився на користь столичного клубу. 

Коли початок нового сезону?

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий повідомив, що поєдинок за Суперкубок України, який є незмінним атрибутом початку футбольного сезону, відбудеться за два місяці – 24-го липня. А перший тур УПЛ стартує на наступний день. 

«На цей момент сформований проєкт рішення від клубів, який перебуває на етапі затвердження виконавчим комітетом. Базова дата початку сезону – 24 липня. Саме тоді відбудеться матч за Суперкубок України.

Вже на наступний день, 25 липня, розпочнеться чемпіонат. Виняток буде тільки для учасників Суперкубка – «Динамо» і «Шахтаря». Поєдинки першого туру за участю цих команд будуть перенесені після консультації з самими клубами», – резюмував Дикий в коментарі FanDay.  

Як раніше інформував «РБ», букмекерська компанія Vbet стане титульним спонсором УПЛ на сезон 2021/2022.

Стала відома загальна сума виплат БК Favbet клубам УПЛ

Севідов різко відреагував на закиди про участь у договірних матчах

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт