Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Ймовірність трансферу – 83%: букмекери назвали головного претендента на Яремчука

Владислав Стародубцев
Форвард «Гента» та збірної України Роман Яремчук, вочевидь, змінить клубну прописку за підсумками поточного трансферного вікна.
«Бенфіка» - головний претендент на придбання Яремчука

«Бенфіка» – головний претендент на придбання Яремчука

Після виступу 25-річного нападника у фінальної частині чемпіонату Європи зросла кількість потенційних покупців українця. У послугах Романа зацікавлені англійський «Вест Хем», італійський «Мілан» та португальська «Бенфіка». 

Як повідомляє авторитетне бельгійське видання Voetbal24, найбільшого успіху у частині перемовин з «Буйволами» досяг клуб з Піренейського півострова. Втім, сторони поки не досягли консенсусу щодо суми відступних: «Гент» вимагає щонайменше 25 млн євро, а «Бенфіка» сподівається дещо знизити цифру. 

Яремчук згоден на вояж до Португалії 

Водночас Роман нібито погодився продовжити кар’єру в складі «Орлів». За розрахунками аналітиків букмекерської компанії Favbet, саме «Бенфіка» – перша за шансами на підписання форварда (83%, коефіцієнт – 1.20). 

Лондонський «Арсенал» з 37% (2.70) і «Мілан» з 30% (3.30) – у трійці головних претендентів. Натомість лишень у 21% (4.75) оцінюють ймовірність сценарію, за який Яремчук восени продовжить захищати кольори «Гента». 

Минулий сезон видався для Романа найкращим у кар’єрі, якщо брати до уваги результативні дії: 23 м’ячі та 8 гольових передач у 43 поєдинках за «Буйволів». У складі збірної України на Євро-2020 футболіст також себе непогано зарекомендував: 2 голи та 1 асист в 5 матчах. Його контракт з «Гентом» чинний до літа 2025 року. На цю мить уродженець Львова відпочиває на одному з курортів Туреччини у компанії оборонця «Динамо» Віталія Миколенка. 

В минулому сезоні «Бенфіка» посіла третє місце у чемпіонаті Португалії. «Спортінг», який у підсумку став тріумфатором, випередив підопічних Жорже Жезуса на 9 очок, а «Порту» – на 5. 

Як інформував «РБ», Роман Яремчук, найімовірніше, стане не один гравцем збірної України, який змінить клуб найближчим часом, позаяк фахівці у 91% оцінюють ймовірність переходу вінгера Андрія Ярмоленка з «Вест Хема» у турецький «Фенербахче». Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та канал у Telegram. Там ви знайдете море цікавого контенту. 

Мессі став вільним агентом – букмекери пропонують навангувати новий клуб Лео

+$35 тисяч: Мейвезер «пограбував» букмекера після бою Макгрегор – Пор’є

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт