Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери пропонують ставку на розлучення Дональда і Меланії Трамп

Владислав Стародубцев
Дружина 45-го президента США Дональда Трампа Меланія має намір незабаром подати на розлучення, принаймні про це повідомила колишня помічниця поки що чинної першої леді Стефані Волкофф.
Букмекери пропонують ставку на розлучення Дональда і Меланії Трамп

Букмекери пропонують ставку на розлучення Дональда і Меланії Трамп

За розрахунками букмекерської компанії Favbet, парі за 2.0 (50% ймовірності) розрахують як виграшне, якщо цьогоріч Дональд та Меланія Трамп оголосять про розлучення.

Контекст

Схоже, після поразки на президентських виборах США Дональд Трамп зазнає ще одного удару: після 15 років у шлюбі дружина мільярдера має намір подати на розлучення. За інформацією низки таблоїдів, уже незабаром 74-річний бізнесмен поповнить ряди холостяків. За словами колишньої помічниці Меланії Стефані Волкофф, у Білому домі подружжя навіть не мало спільної спальні, позаяк Дональд і перша леді надавали перевагу окремим апартаментам.

Омароса Маніго Ньюман – ще одна колишня працівниця Білого дому – каже, що фотомодель словенського походження чекає оголошення результатів виборів, щоб потім розірвати стосунки:

«Вона рахує кожну хвилину до відходу чоловіка з президентського поста, щоб вони змогли розлучитися». 

Окрім цього, Меланія буцімто розплакалася, коли дізналася, що її чоловік переміг на виборах і стане 45-м президентом США. Ба більше, вона наважилася переїхати з Нью-Йорка у Вашингтон лише через 5 місяців після інавгурації Дональда.

Подружжя Меланії та Дональда не можна назвати зразковим, про що свідчать низка скандалів за участі мільярдера. Зокрема, у ЗМІ йому закидали, що він регулярно зраджує дружині, хоча на публіці вони завжди говорили про «прекрасні стосунки у парі». Не виключено, що така риторика пов’язана із забов’язаннями шлюбного контракту, який вони, найімовірніше, підписали. Для Трампа складати такий контракт – звична справа, оскільки схожа угода була з Марлою Мейплз – попередньою супутницею бізнесмена, котра не мала права публічно критикувати дії чоловіка.

Наразі Меланія веде перемовини щодо цієї шлюбної угоди. Жінка хоче, щоб спільний син пари – 14-річний  Беррон Вільям – отримав рівну частку статків Дональда. Пара заручилася у 2004-му році, а взимку наступного року офіційно оформила свої стосунки. Цікаво, що на весільній церемонії була присутня Гілларі Клінтон, яка за 10 років стане головною конкуренткою Трампа на виборах.

«Рейтинг Букмекерів» писав, що аналітики пропонують спрогнозувати, коли Дональд Трамп публічно визнає свою поразку та перемогу кандидата від Демократичної партії Джо Байдена на цьогорічних виборах президента США.

Букмекери оцінили шанси Верещук стати міністром оборони

Британський ексбанкір поставив 5 мільйонів доларів на перемогу Трампа в президентських виборах

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт