Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Британський ексбанкір поставив 5 мільйонів доларів на перемогу Трампа в президентських виборах

Сергій Гумен
Стало відомо про британського підприємця, який поставив п’ять мільйонів доларів на перемогу Дональда Трампа в президентських виборах. Це найбільша політична ставка в історії букмекерської індустрії.
Британський ексбанкір поставив 5 мільйонів доларів на перемогу Трампа в президентських виборах

Британський ексбанкір поставив 5 мільйонів доларів на перемогу Трампа в президентських виборах

Громадянин Великобританії, ім’я якого не називається, зробив величезну ставку на результат президентських виборів в США. Він поставив п’ять мільйонів доларів на перемогу чинного президента країни Дональда Трампа. Про це інформує видання Daily Mail.

Джерело зазначає, що рекордна ставка була зроблена в приватній букмекерській конторі, що зареєстрована на Кюрасао. Її зробив якийсь колишній банкір, у якого є інсайдери в таборі нинішнього президента Білого дому. Перед парі беттор консультувався з ними.

Фахівці відзначають, що більше названої суми на політичну подію ніхто ніколи не ставив. У разі, якщо Трампа переоберуть, британець отримає понад 15 мільйонів доларів.

Повідомляється також, що інший британець поставив один мільйон фунтів на перемогу конкурента Трампа – демократа Джо Байдена. За даними букмекерів, люди активно ставили свої гроші під час всієї виборчої кампанії в США, а напередодні голосування їх активність тільки збільшилася.

Голова відділу політичних ставок Ladbrokes Coral Group Метью Шаддік зазначив, що всього ставки були зроблені на мільярд фунтів стерлінгів. Відомо, що більшість великих ставок роблять за межами Америки, бо ставки на політику в США заборонені.

Вибори президента США відбудуться у вівторок, третього листопада, а інавгурація новообраного глави держави запланована на січень наступного року. Нагадаємо, що Трамп на початку 2017-го року на посаді президента замінив Барака Обаму.

Нещодавно «Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що букмекери оцінили шанси кандидатів на майбутніх виборах. Кандидат від Демократичної партії Джо Байден – фаворит майбутніх президентських виборів у США. Шанси 77-річного політика стати 46-м президентом Сполучених Штатів Америки оцінили коефіцієнтом 1.53, що відповідає 65% ймовірності.

Букмекери оцінили шанси Верещук стати міністром оборони

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт