Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали імовірність відходу Зідана з «Реала» після сезону 2020/2021

Владислав Стародубцев
Коваль успіху «Реала» Зінедін Зідан вдруге у кар’єрі наважиться піти з тренерського містка «Королівського клубу»? Принаймні на такий перебіг подій приймає ставки букмекерська компанія Favbet.
Букмекери оцінили шанси Зідана покинути «Реал» після сезону 2020/2021

Букмекери оцінили шанси Зідана покинути «Реал» після сезону 2020/2021

Кожен головний тренер, який очолює «Галактікос», незалежно від заслуг та регалій, постійно перебуває на електричному стільці. Щодня ти працюєш так, ніби це останній день у таборі мадридців. Новий-старий керманич «Реала» Зінедін Зідан – не виняток. 48-річний французький фахівець вже одного разу довів, що у будь-який момент може спакувати валізи та змусити Флорентіно Переса екстренно шукати бодай якусь заміну.

Так може статися і після закінчення сезону 2020/2021 років, коли володар «Золотого м’яча» захоче кинути самому собі новий виклик. Відповідно до котирувань, 25% ймовірності (коефіцієнт – 4.0), що Зідан до кінця травня наступного року вдруге покине мадридський клуб.

Зізу неодноразово говорив, що прагне спробувати власні сили на посаді головного тренера збірної Франції. Хто-зна, можливо, саме після чемпіонату Європи етнічний алжирець здійснить цю маленьку мрію. Окрім потенційної роботи у національній збірній Зінедіна регулярно сватають у «Ювентус», де він провів добрячий відтинок кар’єри та встиг стати своїм.

Під час першої каденції Зідан привіз у Мадрид титул переможця Ліги чемпіонів, а також став першим тренером з французьким паспортом, якому підкорився цей турнір. Зінедін змусив уболівальників «Галактікос» буквально молитися на нього: рекордна безпрограшна серія в Іспанії, перемога в Ла Лізі, три звитяги у Лізі чемпіонів, по два тріумфи у Суперкубку Іспанії, Суперкубку УЄФА та на Клубному чемпіонаті світу.

Здавалося, що казка буде продовжуватися, але у травні 2018-го року, коли Реал» поступився «Барселоні» в боротьбі за чемпіонство в Ла Лізі, Зідан скликав прес-конференцію, на якій оголосив про свій відхід. Не виключено, що подібний трюк він спробує виконати і по завершенню сезону 2020/2021 років.

Вдруге він став керманичем «Реала» у торік у травні, коли клуб перебував у жахливій кризі після Хулена Лопетегі та Сантьяго Соларі. Втім, француз зумів все налагодити та за підсумками минулого сезону став чемпіоном Іспанії, обігнавши «Барселону». Як закінчиться другий прихід Зідана в «Реал» – питання відкрите.

Наразі «Королівський клуб» посідає четверту сходинку в турнірній таблиці Ла Ліги. У активі команди 16 очок після 8-ми зіграних матчів. Лідерство несподівано захопив «Реал Сосьєдад», у доробку якого 20 залікових балів.

Зазначимо, що за розрахунками букмекерської компанії «Фан Спорт», аргентинець Маурісіо Почеттіно – найімовірніший наступний тренер «Реала». На перебіг подій, за яким він очолить клуб після Зідана, можна укласти парі за 2.75 (36% ймовірності).

Як змінилися шанси «Реала» виграти Ла Лігу після переможного «Ель Класіко»?

Букмекери оцінили шанси «Барселони» оформити требл під керівництвом Кумана

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт