Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси Реброва очолити «Тоттенхем»

Владислав Стародубцев
«Заряджайте» на цей валуй, допоки не пізно.
Букмекери оцінили шанси Реброва стати головним тренером «Тоттенхема»

Букмекери оцінили шанси Реброва стати головним тренером «Тоттенхема»

«Шпори» обіцяли оголосити ім’я наступника Жозе Моурінью одразу після завершення сезону в АПЛ. Втім, ця задумка, найімовірніше, не втілиться у життя, позаяк активні пошуки тривають і досі. 

Хоча у пресі не було жодних чуток про можливе працевлаштування коваля успіхів «Ференцвароша» Сергія Реброва у «Тоттенхемі», аналітики букмекерської компанії 1xBet не відкидають такий варіант. 

Відтак, варіант, за яким 46-річний спеціаліст очолить «Шпор», оцінюють у 6% (коефіцієнт – 17.0). До прикладу, імовірність появи українця в Лондоні вища, аніж у трьох іменитих тренерів, яких активно «сватали» у «Тоттенхем»: мова про Джан П’єро Гасперіні (3%), Ральфа Рангніка (3,8%) і Еріка Тен Хага (3,8%). 

Головний кандидат працевлаштувався у більш статусному клубі, тож у лінії з’явився новий фаворит

Одразу після припинення співпраці з «Особливим» «Тоттенхем» увімкнувся у боротьбу за підписання одного з найбільш перспективних спеціалістів останніх кількох років – Юліана Нагельсманна. Відповідно до котирувань, три тижні тому саме він був фаворитом у лінії – його шанси оцінювали у 25% (4.0). 

Однак за цей час усе перевернулося з ніг на голову: Флік покинув «Баварію», а мюнхенці оперативно домовилися про укладання угоди з 33-річним спеціалістом. За кілька днів після цього букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Мауріціо Саррі – з 34.0 (3%) до 3.46 (29%), проте зараз котирування підскочило до 17.0 (6%). 

Натомість новим фаворитом за шансами став керманич «Лаціо» Сімоне Індзагі (33%), який останні кілька сезонів успішно працює з римським клубом. До трійки головних претендентів, окрім італійця, потрапили Скотт Паркер (16,6%) і Грем Поттер (13,3%). 

Сімоне Індзагі змінить клубну прописку?

Сімоне Індзагі змінить клубну прописку?

Що стосується Реброва, то він днями виграв третє чемпіонство з «Ференцварошем», а Сергій визнали найкращим тренером року в Угорщині. 

Водночас минулої неділі українець висловив занепокоєння ситуацією з відсутністю комунікації з клубним керівництвом: «За останній місяць ніхто з клубу не говорив зі мною. Мені важливо усвідомлювати, що відбувається. У мене в голові не цей сезон і його найяскравіші моменти, а моє майбутнє. Це незвична, не нормальна ситуація». 

Тамтешні ЗМІ повідомляють, що Ребров висунув нові вимоги щодо зарплатні – Сергій Станіславович хоче отримувати стільки, скільки заробляв за часів роботи у київському «Динамо». Ще одна вимога стосується трансферів – уродженець Горлівки прагне бачити у складі будапештської команди двох гравців збірної України – Сергія Сидорчука і Андрія Ярмоленка. 

Букмекери оцінили шанси Моурінью виграти Серію А

Хаві – фаворит у лінії на наступного тренера «Барселони» на тлі ультиматуму Куману

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт