Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Саррі головним тренером «Тоттенхема»

Владислав Стародубцев
У лінії букмекерської компанії 1xBet на наступного керманича «Шпор» змінився фаворит. Відтепер найближчим до призначення є італійський фахівець Мауріціо Саррі, який з серпня минулого року перебуває у статусі безробітного.
Букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Саррі головним тренером «Тоттенхема»

Букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Саррі головним тренером «Тоттенхема»

«Рейтинг Букмекерів» зафіксував рух коефіцієнтів у лінії на наступного наставника «Тоттенхема» після звістки про початок перемовин між менеджментом команди у Мауріціо Саррі. 

Так, одразу після звільнення Моурінью імовірність появи італійця у Лондоні оцінювали у 3% (коефіцієнт – 34.0), тоді як зараз шанси зросли настільки, що 62-річний спеціаліст став фаворитом – 29% (3.46). 

Другим у лінії став коваль успіхів «РБ Лейпциг» Юліан Нальсманн, імовірність призначення якого складає 20% (5.0). Далі йдуть одразу троє фахівців, шанси яких дорівнюють 11% (9.0), – це головний тренер «Фулхем» Скотт Паркер, керманич «Лестера» Брендан Роджерс і наставник «Аякса» Ерік Тен Хаг. 

За даними порталу Oddschecker, за останні 12 годин 24% від загальної кількості ставок у лінії було зроблені саме на Мауріціо Саррі. Це більше, аніж за будь-якого іншого кандидата. 

Італієць буцімто зацікавлений у поверненні до тренерської роботи. А агент Саррі Фалі Рамадані прибув на Апеннінський півострів, щоб зустрітися з Мауріціо, адже представники «Шпор» уже контактували з агентом щодо можливого працевлаштування його клієнта на Туманному Альбіоні, інформує Calciomercato

Конкуренцію «Тоттенхему» в боротьбі за підписання досвідченого фахівця може скласти «Рома» – «Вовки» нібито прагнуть замінити Паулу Фонсеку на тренерському містку римлян. У Саррі є ще чинний контракт з «Ювентусом», який діятиме до літа наступного року, проте «Стара синьйора» може розірвати контракт на рік раніше – у такому випадку Мауріціо отримає 2,5 млн євро компенсації. 

Якщо сторонам все ж вдасться домовитися, італієць очолить «Тоттенхем» після завершення сезону. Поки «Шпори» працюватимуть під керівництвом 29-річного Раяна Мейсона, який став наймолодшим тренером в історії англійської Прем’єр-ліги. 

Саррі кілька сезонів тому працював в АПЛ, коли тренував «Челсі». Той період видався для уболівальників «Аристократів» суперечливим: з одного боку команда виграла Лігу Європи (2018/2019), а з іншого – лондонці не змогли нав’язати «Манчестер Сіті» і «Ліверпулю» боротьбу за чемпіонство, фінішував на третій сходинці турнірної таблиці. 

Букмекери оцінили імовірність появи Моурінью в «Шахтарі»

Букмекери: хто стане наступником Фліка в «Баварії»? У фаворитах два іменитих тренери

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт