Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: Netflix зніме фільм або серіал про коронавірус?

Сергій Гумен
Букмекерська контора Parimatch приймає ставки на те, чи розпочне компанія Netflix роботу над кінострічкою за мотивами подій, пов’язаних з пандемією COVID-19.
Букмекери: Netflix зніме фільм або серіал про коронавірус?

Букмекери: Netflix зніме фільм або серіал про коронавірус?

У світі активно поширюється пандемія коронавірусу. Понад 180 тисяч людей заразилися COVID-19, число жертв перевищило 7,4 тисячі. Нагадаємо, що перший випадок захворювання було діагностовано в Китаї, після чого пандемія почала поширюватися по всьому світу. Найбільший спалах серед європейських країн зафіксовано в Італії – 28 тисяч хворих, 2,1 тисячі померли.

Також у список європейських країн з найбільшою кількістю зареєстрованих випадків коронавірусу потрапили: Іспанія (9942 випадки), Франція (6633), Німеччина (6012), Швейцарія (1680), Великобританія (1543). Зазначимо, що в Україні, згідно з останніми даними, виявлено сім випадків зараження коронавірусом, один – летальний.

Цілком ймовірно, що на основі цих подій може бути знятий фільм або серіал. Букмекерська контора Parimatch вже запропонувала ставки на те, чи оголосить американська компанія Netflix про початок роботи над серіалом або повнометражним фільмом про коронавірус. Імовірність того, що компанія оголосить про початок знімання кінострічки до кінця 2021-го року оцінюється в 50% (коефіцієнт – 1,87).

Нагадаємо, що через пандемію були скасовані різноманітні масові заходи, в тому числі й спортивні. На карантин були відправлені футбольні чемпіонати Англії, Італії, Іспанії, Німеччини та Франції, а також єврокубки – Ліга чемпіонів та Ліга Європи. Чемпіонат Європи-2020 був перенесений на 2021-й рік. Припинені сезони НБА, НХЛ, Формули-1 і багатьох інших видів спорту. Варто зазначити, що новин про карантин в українській футбольній Прем’єр-лізі поки не надходило.

Букмекери оцінили перспективи курсу долара в Україні

Букмекери оцінили ймовірність перенесення або скасування Євробачення-2020

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт