Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: вакцина від COVID-19, найімовірніше, не буде створена цьогоріч

Владислав Стародубцев
За розрахунками фахівців букмекерської компанії 1xBet, 37% шанси, що Всесвітня організація охорони здоров’я оголосить про створення вакцини від COVID-19 складають 37% ймовірності, інформує «Рейтинг Букмекерів».
Букмекери: вакцина від COVID-19, найімовірніше, не буде створена цьогоріч

Букмекери: вакцина від COVID-19, найімовірніше, не буде створена цьогоріч

Зіграє ставка за 2.44 (63% ймовірності), якщо ВООЗ затвердить для публічного використання вакцину від коронавірусної інфекції до кінця цього року. На перебіг подій, за яким вакцину від COVID-19 затвердять у 2021-му році або пізніше, можна укласти парі за 1.49 (37%).

У Єврокомісії сподіваються, що вакцина від коронавірусу з’явиться уже цьогоріч. Про це повідомила єврокомісар з питань охорони здоров’я Стелла Кіріакідес. За її словами, є усі передумови для того, щоб вакцину затвердили до кінця цього року, однак давати більш конкретні прогнози пані Кіріакідес відмовилася, зазначивши, що фактор часу відіграє ключову роль у подоланні коронакризи.

Наразі Україна веде перемовини з фармацевтичними компаніями щодо поставки вакцини від COVID-19 тільки-но вона з’явиться на світовому ринку, про це повідомив очільник МОЗ Максим Степанов:

«Ми достатньо активно проводимо політику щодо домовленості про поставки вакцин в Україну як тільки вони з’являться, з усіма практично без виключення компаніями або альянсами, які вже далеко просунулися і можуть виготовити найближчим часом вакцину.Ми хочемо, щоб Україна однією з перших була забезпечена вакцинами», – цитує Степанова «Українська Правда». 

Насамкінець він заявив, що чотири українські компанії зареєстрували клінічні випробування лікарських засобів, які можуть використовуватися при симптоматичному лікуванні COVID-19.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10-го серпня в Україні зафіксовано майже 82 тисячі лабораторно підтверджених випадків зараження коронавірусною інфекцією, з них 1 922 летальні, понад 44 тисячі осіб одужали.

На цю мить у світі понад 20 мільйонів випадків зараження COVID-19 (з них понад 734 тисячі – летальні). Наразі хворіють майже 6,4 млн осіб. Найбільше хворих на коронавірус зафіксовано у США (5,13 млн осіб), Бразилії (3,04 млн осіб), Індії (2,22 млн осіб) та Росії (893 тисячі осіб).

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 зафіксували у місті Ухань, провінції Хубей (Китай) торік у грудні. Хвороба вирує у понад 200 країнах світу.

Повідомлялося, що аналітики оцінили шанси виходу художнього фільму про коронавірус.

Букмекери оцінили шанси винайдення вакцини від COVID-19 Ілоном Маском

Букмекери: слово року – коронавірус?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт