Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери оцінили шанси збірної України на вихід у плей-оф після поразки від Нідерландів

Владислав Стародубцев
Підопічні Андрія Шевченка з поразки стартували у фінальній частині чемпіонату Європи, хоча і змогли дати гідній бій «Ораньє» на «Йохан Кройф Арені» в Амстердамі.
Букмекери назвали шанси збірної України на вихід у плей-оф після поразки від Нідерландів

Букмекери назвали шанси збірної України на вихід у плей-оф після поразки від Нідерландів

Збірна України у поєдинку першого туру групи C мінімально поступилася Нідерландам (3:2). У першій 45-хвилинці колективи м’ячів не забивали, тож доля зустрічі вирішувалася в другому таймі. По перерві гольову засуху вдалося перервати Джорджініо Вейналдуму, який опинився у потрібному місці, у потрібний час, скориставшись помилкою оборони «Синьо-жовтих». За 6 хвилин після цього «Ораньє» подвоїли перевагу зусиллями форварда Ваута Вегхорста. 

Надію на краще подарував Андрій Ярмоленко, завдавши класного удару по воротах Мартіна Стекеленбурга – практично без шансів для досвідченого кіпера. А змусив пів країни божеволіти Роман Яремчук. Львів’янин завдав точного удару головою після навісу від Руслана Малиновського.

Зрештою, тішилися українці не довго – «Ораньє» таки дотиснули. Переможним голом відзначився Дензел Дюмфріс. Як підсумок – 3:2 на користь господарів. Збірна України дала гідний бій, проте не втримала нічию. У іншій зустрічі нашого квартету національна команда Австрії з рахунком 3:1 переграла Північну Македонію. Завдяки цій перемозі колектив Франко Фоди посідає перше місце в нашій групі. 

https://youtu.be/TwEhQJGxYnA

 

За розрахунками аналітиків букмекерської компанії Favbet, головними претендентами на вихід у плей-оф (перші два місця) стали збірні Нідерландів і Австрії, шанси яких оцінюють у 66,6% (коефіцієнт – 1.50). Водночас 43% (2.30) – ймовірність сценарію, за яким «Синьо-жовті» і «Ораньє» здобудуть путівки у 1/8 фіналу змагань. Тоді як лишень 4,5% (22.0), що успішно подолають груповий етап команди України та Австрії.

Найменш ймовірні варіанти розвитку подій – вихід з квартету C Нідерландів і Північної Македонії (3%, 30.0) або Австрії і Північної Македонії (2,5%, 40.0). 

У другому турі збірна України у статусі номінального господаря в Бухаресті зіграє з Північною Македонією, а Нідерланди в Амстердамі протистоятимуть Австрії. Обидва поєдинки заплановані на четвер, 17 червня. Як інформував «РБ», фахівці назвали головних претендентів у боротьбі за звання найкращого гравця Євро-2020 (2021). 

Наша сторінка в Instagram.

Канал у Telegram з найкращими прогнозами від експертів «РБ». 

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт