Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Перша ліга: «Металіст» і «Кривбас» – головні претенденти на чемпіонство – букмекери

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія Favbet оцінила шанси команд у лінії на переможця в другому за силою дивізіоні українського футболу. Найімовірніше, вже у наступному сезоні ми побачимо знову побачимо харківський «Металіст» і криворізький «Кривбас» у Прем’єр-лізі.
 «Металіст» і «Кривбас» - головні претенденти на перемогу в Першій лізі

«Металіст» і «Кривбас» – головні претенденти на перемогу в Першій лізі

У чемпіонській гонці буде лишень дві команди? 

За розрахунками фахівців, «Металіст» (64,5%, коефіцієнт – 1.55) – фаворит на перемогу в сезоні 2021/2022 років. Дещо нижче оцінюють шанси перебігу подій, за яким тріумфує «Кривбас» – 41,5% (2.40). 

Водночас новоспечений президент харків’ян Олександр Ярославський, схоже, не налаштований надовго затримуватися у Першій лізі. Він прагне, щоб його команда якомога швидше опинилася в УПЛ. 

«Ми відіграємо та пройдемо Першу лігу. Сподіваюся, ми пройдемо її, як Другу, та посядемо своє гідне місце в Прем’єр-лізі. Ви бачили команду у Першій лізі, щоб у неї було стільки легіонерів? Ми команду готуємо не на Першу лігу, а готуємо на УПЛ і єврокубки.

Для мене існують лише перше, друге та третє місце у Прем’єр-лізі. Про інші місця я навіть думати не хочу. Перша сходинка – це мрія, а друга і третя – це завдання. Якщо треба буде збільшувати бюджет, ми його збільшимо. Неможливе можливо», – сказав Ярославський під час авторської програми постійного експерта «РБ» Ігоря Циганика

«Агробізнес», «Оболонь», «Волинь» та інші

Далі – величезна прірва у контексті ймовірності перемоги в лізі: «Полісся», краматорський «Авангард», волочиський «Агробізнес» – шанси кожної з команд на виграш – 4%, що відповідає коефіцієнтові 25.0

Якщо ви впевнені, що звитягу в Першій лізі здобуде столична «Оболонь» або луцька «Волинь», до вашої уваги котирування 30.0 або 3% ймовірності.  Футбольний клуб «Ужгород» з 1% (100.0) – головний андердог у лінії.  

Наразі у Першій лізі було зіграно два тури. З максимальною кількістю очок лідирують «Металіст» і «Кривбас». Харків’яни без проблем переграли «Прикарпаття» (4:1), «Ужгород» (3:1) і «Альянс» (2:0), а колектив з Кривого Рогу виявився сильнішим за «Гірник-Спорт» (2:1), тернопільську «Ниву» (1:0) та «Олімпік» (4:1), який перед стартом УПЛ знявся з турніру. 

Нагадаємо, у розіграші 2020/2021 років перемогу здобув рівненський «Верес». Команда Юрія Вірта на 7 очок випередила одеський «Чорноморець», що фінішував другим. 

Як писав «РБ», букмекери пропонують навангувати команди, які понизяться у класі після завершення поточного сезону в УПЛ. 

Букмекери: «Шахтар» – андердог протистояння з «Монако»

Андердоги чи фаворити: на кого ставити? Експеримент «Рейтингу Букмекерів»  

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт