Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «Ліверпуль» – беззаперечний фаворит матчу з «Арсеналом»

Владислав Стародубцев
У матчі 3-го туру Прем’єр-ліги «Ліверпуль» на «Енфілді» прийматиме Арсенал». За розрахунками фахівців букмекерської компанії 1xBet, мерсисайдці, найімовірніше, візьмуть реванш за поразку у фіналі Суперкубка Англії.
Букмекери: «Ліверпуль» - беззаперечний фаворит матчу з «Арсеналом»

Букмекери: «Ліверпуль» – беззаперечний фаворит матчу з «Арсеналом»

На перемогу «Ліверпуля» за підсумками основного часу пропонують укласти парі за 1.52, на нічийний результат можна «зарядити» за 4.72, шанси «Арсенала» здобути звитягу оцінили котируванням 6.85.

У відсотковому співвідношенні перемога «Червоних» – 65% ймовірності, нічия – 21% ймовірності, вікторія «Канонірів» – 14% ймовірності.

На перебіг подій, за яким команда Юргена Клоппа тріумфує з форою (-1) можна поставити за 1.88 (53%), тоді як на аналогічний підсумок, але на користь підопічних Мікеля Артети встановлений коефіцієнт 13.0 (8%).

Найімовірніше, нас чекає результативний футбол у виконанні обох колективів. Поставити на те, що обидві команди заб’ють можна за 1.66 (56%). Водночас на «низ» пропонують котирування 2.15 (44%).

У складі «Ліверпуля» найбільше шансів забити мають Мохаммед Салах (1.80, 50%), Садьйо Мане (2.10, 43%), Раян Брюстер (2.10, 43%) та Діогу Жота (2.50, 40%).

За «Арсенал» найбільше шансів засмутити голкіпера суперників у П’єра Емеріка Обамеянга (2.72, 34%), Александра Ляказетта (3.60, 26%), Ніколаса Пепе (4.80, 21%) і Вілліана (5.25, 18%).

Шанси, що рефері призначить пенальті під час матчу, оцінили котируванням 2.95 (32%). На червону картку пропонують «зарядити» за 5.0 (19%).

Найімовірніший підсумок зустрічі – перемога господарів з гандикапом в 1 гол (3.60, 28%). Найнижчий коефіцієнт на точний рахунок – 7.50 або трохи більше як 13% ймовірності (перемогу «Ліверпуля» 2:1).

На сценарій, за яким один з гравців оформить дубль, пропонують укласти парі за 2.83 (34%).

Статистичні факти про матч «Ліверпуль» – «Арсенал» 

  • В рамках англійської Прем’єр-ліги команди зустрічалися 188 разів: 71 перемога у «Ліверпуля (37%), 65 звитяг в «Арсенала (35%), ще 52 матчі (28%) завершувалися нічиєю;
  • Безпрограшна серія домашніх поєдинків «Червоних» з «Канонірами» триває понад 8 років. Востаннє «Ліверпуль» на «Енфілді» поступився «Арсеналу» у вересні 2012-го року (0:2);
  • «Арсенал» під керівництвом Мікеля Артети жодного разу не програв «Ліверпулю» (домашня перемога з рахунком 2:1 та нічия 1:1 у фіналі Суперкубка Англії);
  • Попередній раз лондонцям вдалося здобути бодай одне очко на« Енфілді» більше як 3,5 роки тому. У січні 2016-го команди розписали результативну нічию з рахунком 3:3;
  • В останніх семи матчах цих команд на домашній арені «Червоних» був пробитий тотал більше 3,5 м’ячів. Команди полюбляють забивати у ворота одна одної.

Кадрові втрати обох команд

У лазареті «Ліверпуля» перебувають півзахисники Джордан Хендерсон (травма стегна) та Алекс Окслейд-Чемберлен. Заліковує пошкодження захисник Жоель Матіп. Під питанням участь в майбутньому матчі у Джеймса Мілнера, який оговтується від травми литкового м’яза.

У Мікеля Артети кадрових проблем ще більше: «Арсеналу» в поєдинку з «Ліверпулем» точно не допоможуть Мартінеллі (травма коліна), Шкодран Мустафі (розтягнення м’язів), Каллум Чемберс (пошкодження коліна) та Еміль Сміт-Роу (травма плеча).

Не виключено, що не встигнуть відновитися Седрік Соареш (травма литкового м’яза), Кіран Тірні (м’язове пошкодження) і Сократіс Папастатопулос (пошкодження литкового м’яза).

Поєдинок 3-го туру АПЛ між «Ліверпулем» та «Арсеналом» зіграють сьогодні, 28-го вересня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Пряму трансляцію зустрічі забезпечить телеканал Setanta Sports Ukraine.

Матч обслуговуватиме бригада арбітрів під керівництвом Крейга Поусона. Після стартових турів у активі «Червоних» 6 очок (2 перемоги у 2-х матчах), натомість у доробку «Канонірів» також 6 балів (2 перемоги у 2-х матчах).

«Ліверпуль» – «Арсенал»: прогноз і ставка Олександра Шовковського

«Ліверпуль» – «Арсенал»: прогноз і ставка Максима Кравця

«Ліверпуль» – «Арсенал»: прогноз і ставка. Граємо офсайди

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт