Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: імовірність відходу Зідана з «Реала» зросла вдвічі за останні пів року

Владислав Стародубцев
Букмекери втретє за останні 6 місяці збільшили шанси головного тренера мадридського «Реала» Зінедіна Зідана покинути свою посаду після завершення поточного сезону.
Імовірність відходу Зідана з «Реала» зросла вдвічі за останні пів року

Імовірність відходу Зідана з «Реала» зросла вдвічі за останні пів року

48-річному фахівцю нарешті вдалося стабілізувати гру «Королівського клубу»: мадридці пробилися до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, здолавши за сумою двох матчів «Аталанту», скоротили відставання від «Атлетіко» у чемпіонській гонці Ла Ліги, а  безпрограшна серія налічує уже 9 матчів поспіль.

Словом, Зізу вдалося нівелювати більшість проблем, з яким він зіткнувся, коли вдруге вирішив очолити «Реал». У пресі зникли будь-які чутки про конфлікт всередині команди або про можливі кадрові перестановки на тренерському містку. 

Втім, «Рейтинг Букмекерів» продовжує фіксувати підвищення імовірності відходу Зідана з команди. Так, торік у листопаді аналітики компанії Favbet оцінювали його шанси покинути розташування мадридців у 25%, а за два місяці, у грудні – у 40%. Натомість зараз котирування знизилося втретє – до 2.0, що відповідає уже 50%. Як гадаєте, з чим може бути пов’язане це явище? 

Днями Зінедін переписав клубну історію «Реала»: француз алжирського походження посів друге місце за кількість матчів на чолі «Вершкових» – наразі у його активі 248 поєдинків, у яких він зазнав 35 поразок і здобув 163 перемоги. Більше матчів на посаді керманича тільки у легендарного Мігеля Муньйоса – 467. 

За даними авторитетного порталу Transfermarkt, контракт Зідана з «Королівським клубом» чинний до літа 2023-го року. За час роботи у Мадриді він встиг виграти практично усі можливі внутрішні та міжнародні турніри: Клубний чемпіонат світу (двічі), Лігу чемпіонів (тричі), Суперкубок УЄФА (двічі), Ла Лігу (двічі), Суперкубок Іспанії (двічі). 

«Реал» після 27 турів чемпіонату Іспанії посідає третю сходинку, маючи в активі 57 очок – це на 2 бали менше, ніж у «Барселони», що розташувалася на другій проміжній позиції. У лідера «Атлетіко» 63 очки.

Раніше «РБ» розповідав про те, у кого з тренерів найбільше шансів стати наступником Зізу у «Реалі». Підписуйтеся на наші сторінки у Telegram та Instagram.  

Ліга чемпіонів: букмекер назвав фаворитів турніру перед 1/4 фіналу

Новий керманич «Барселони»: Артета став фаворитом після перемоги Лапорти на виборах президента

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт