Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Хто найбільш імовірний наступник Зідана в «Реалі» за версією букмекерів?

Владислав Стародубцев
Керманич «Лейпциг» Юліан Нагельсманн – головний претендент на заміну Зінедіна Зідана на посаді головного тренера «Королівського клубу», принаймні про це свідчать розрахунки букмекерської компанії 1xBet.
Зідан неоднозначно оцінив майбутнє в «Реалі»

Зідан неоднозначно оцінив майбутнє в «Реалі»

На учорашній прес-конференції 48-річний француз пішов від прямої відповіді на запитання журналіста, чи допрацює він контракт з «Галактікос» до завершення: 

«Чи є у мене сили тренувати «Реал» у наступному сезоні? Це гарне питання (посміхається). Ви тут для цього. Мене цікавить сьогоднішній день. Я не забігаю далі наступного матчу. Наразі усі наші думки про поєдинок з «Хетафе». 

Дострокове припинення дії контракту? Подивимося. Важливо те, що буде на футбольному полі в матчі з «Хетафе». Усе повинно бути послідовно. На цю мить мої думки виключно про майбутню зустріч», – цитує Зідана AS

Водночас букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Юліана Нагельсманна наступним наставником «Галактікос»: кілька тижнів імовірність появи німця у Мадриді оцінювалася у 12,5% (коефіцієнт – 8.0), тоді як зараз 33-річний спеціаліст – перший за шансами у лінії (55%, 1.82).

На колишнього керманича «Ювентуса» Массіміліано Аллегрі, який перебуває у статусі безробітного майже півтора року, пропонують «зарядити» за 4.32 (23%). 

Далі у списку потенційних наступників Зідана фігурують одразу дві знакові фігури для мадридців – Рауль Гонсалес (6.0, 16%) і Хосе Марія Гутьєррес Ернандес, більш відомий як Гуті (8.50, 12%). Перший працює у молодіжній команді «Галактікос – «Кастільї»: під його керівництвом команда виграла Юнацьку лігу УЄФА, другий – перебуває у творчій відпустці після звільнення з «Альмерії», яка виступає у Сегунді. 

Водночас одне з провідних спортивних видань Іспанії – Marca – стверджує, що Зідан днями мав зустріч з клубним керівництвом, зокрема з президентом Флорентіно Пересом, на якій його переконали у наявності повного карт-бланшу. Мовляв, він – єдиний, хто здатен налагодити гру «Галактікос».

У чемпіонаті Іспанії команда демонструє не надто стабільні результати, що впливає на позиції команди в турнірній таблиці – «Реал» перебуває на третьому щаблі Ла Ліги, маючи в активі 43 очки – це на 8 балів менше, аніж у лідера «Атлетіко» (51 бал), який при цьому має матч у запасі. «Барселона» йде на другому місці (43 очки), випереджаючи «Королівський клуб» за додатковими показниками. 

Підписуйтеся на «РБ» у Telegram та Instagram.

«Реал Мадрид» – «Хетафе»: прогноз і ставка Роберто Моралеса

«Реал» Мадрид – «Хетафе»: прогноз і ставка. Зідан великий – йому видніше!

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт