Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Новий керманич «Барселони»: Артета став фаворитом після перемоги Лапорти на виборах президента

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія 1xBet пропонує спрогнозувати, хто стане наступником Рональда Кумана на тренерському містку «Барселони».
Новий керманич «Барселони»: Артета став фаворитом за версією БК

Новий керманич «Барселони»: Артета став фаворитом за версією БК

Тиждень тому за підсумками голосування сосіос «Блаугранас» клуб отримав нового президента: ним став 57-річний юрист Жоан Лапорта, за якого свій голос віддали 57,63%. На другому місці з результатом 31,84% опинився Віктор Фонт, а замкнув трійку Тоні Фрейша, у перемогу якого повірило 9,13% уболівальників. 

Лапорта обіймав посаду президента протягом семи років (2003-2010 рр.). Саме під час його каденції у складі каталонського клубу дебютував Ліонель Мессі, а «Барселона» за допомогою фірмової «тіки-таки» домінувала у світовому футболі. Одразу після оголошення результатів низка провідних профільних видань Іспанії почали міркувати щодо того, яких змін зазнає «Блаугранас» після обрання нового боса. 

Зокрема, серед низки чуток і припущень, з’явилися інформація про можливе запрошення на «Камп Ноу» головного тренера лондонського «Арсенала» Мікеля Артети. Так, радіостанція RAC1 повідомила, що 38-річний фахівець є одним з головних претендентів на посаду керманича «Барселони». Мовляв, у його запрошенні зацікавлений особисто Лапорта, після завершення, за умови незадовільних командних результатів, саме Артета стане наступником Кумана. 

Компанія 1xBet ще місяць тому навіть не додавала Мікеля у лінію наступного наставника «Синьо-гранатових», тоді як зараз саме іспанець – фаворит: імовірність його призначення – 28,5% (коефіцієнт 3.50).

Натомість, за його словами, він щасливий працювати у Лондоні. 

«Барселона» – величний клуб. Саме там минуло моє становлення у якості гравця, тому нас завжди будуть пов’язувати. Однак, можу запевнити, що сконцентрований на своїй нинішній роботі. У мене тут (в «Арсеналі» – РБ») купа справ, і я дуже щасливий. 

Сьогодні і завтра я – менеджер «Канонірів». Прагну досягати з цим клубом нових вершин», – цитує Мікеля SkySports. Артета чотири роки перебував у системі «Барселони» (1997 – 2001 рр.), але так і не зміг пробитися до складу першої команди. 

Водночас легенда клубу – Хаві Ернандес – другий за шансами: перебіг подій, за яким чинний керманич катарського «Аль Садда» наступним очолить «Барселону оцінюють у 20% (5.0). 

Нагадаємо, «Барселона» вилетіла з Ліги чемпіонів, у 1/8 фіналу поступившись чемпіону Ліги 1 – «ПСЖ» із загальним рахунком 5:2 (4:1, 1:1). У Ла Лізі «Блаугранас» перебувають на третій сходинці, маючи в активі 56 очок, що на 7 балів менше, аніж у мадридського «Атлетіко (63), який є проміжним лідером чемпіонату. Але у «Синьо-гранатових» на один зіграний матч менше, тому відставання від «Матрацників» може скоротитися до 4-х очок. 

Як інформував «Рейтинг Букмекерів», «ПСЖ», «Ліверпуль» і «Челсі» – у п’ятірці фаворитів в боротьбі за перемогу в найпрестижнішому клубному турнірі Європи. 

Букмекер назвав головних кандидатів на заміну Льову в збірній Німеччини

Букмекери: 98%, що Гвардіола стане тренером сезону в АПЛ

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт