Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери дають 50%, що Анчелотті очолить лондонський «Арсенал»

Сергій Гумен
Лондонський «Арсенал» продовжує активні пошуки нового головного тренера команди після звільнення іспанського фахівця Унаї Емері в кінці листопада. Фаворитом на цей пост, на думку експертів, вважається італієць Карло Анчелотті, відправлений у відставку з посади керманича «Наполі».
Букмекери дають 50%, що Анчелотті очолить лондонський «Арсенал»

Букмекери дають 50%, що Анчелотті очолить лондонський «Арсенал»

Букмекерська контора Paddy Power приймає ставки на нового головного тренера лондонського «Арсеналу», що невдало виступає в нинішньому сезоні англійської Прем’єр-ліги. На думку експертів, основним кандидатом на цю посаду є 60-річний італієць Карло Анчелотті, який залишив «Наполі» цієї ночі. На можливе працевлаштування відомого наставника в лондонському колективі запропонований коефіцієнт 2,0, що відповідає 50 відсоткам ймовірності.

Головним конкурентом Анчелотті вважається іспанський фахівець Мікель Артета. На призначення 37-річного тренера наставником «Канонірів» встановлено ​​котирування 6,5 (15%). Також серед кандидатів називають екс-футболіста лондонського клубу Патріка Вієйра (10,0 – 10%) і тимчасово виконуючого обов’язки головного тренера команди Фредріка Юнгберга (10,0 – 10%).

Серед менш ймовірних претендентів на роботу в «Арсеналі» букмекери пропонують розглянути кандидатури наступних фахівців: Массіміліано Аллегрі (15,0 – 7%), Маурісіо Почеттіно (18,0 – 6%), Рафаеля Бенітеса (21,0 – 5%), Нуну Ешпіріту Санту (26,0 – 4%), Леонарду Жардіма (34,0 – 3%), Дієго Сімеоне (41,0 – 2,5%), Стівена Джеррарда ( 101,0 – 1%) і Арсена Венгера (101,0 – 1%).

Нагадаємо, що лондонський «Арсенал» посідає лише дев’яте місце в турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги після 16 зіграних турів, на рахунку команди 22 бали. У груповому турнирі Ліги Європи англійський клуб з 10 балами займає перше місце у квартеті F, достроково гарантувавши собі вихід у плей-оф турніру.

Букмекери пропонують ставки на новий клуб Месута Озіла

Конкурс «Час Перших» до топових матчів грудня

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт