Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: 77%, що матч з «Вільярреалом» завершиться не на користь «Динамо»

Владислав Стародубцев
У першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи «Динамо» на НСК «Олімпійський» прийматиме «Вільярреал». Які коефіцієнти на це протистояння підготувала букмекерська компанія Favbet – читайте у нашому бетторському прев’ю.
Букмекери: 77%, що матч з «Вільяреалом» завершиться не на користь «Динамо»

Букмекери: 77%, що матч з «Вільярреалом» завершиться не на користь «Динамо»

За оцінкою аналітиків, у «Жовтої субмарини» понад вдвічі більше шансів на перемогу, аніж у «Біло-синіх»: звитяга «Динамо» – 23% (коефіцієнт – 4.15), тріумф «Вільярреала» – 49% (1.98), нічия – 28% (3.50). Схоже, зважаючи на котирування у маркеті на прохід до чвертьфіналу турніру, букмекери не надто вірять в успіх киян: 80% (1.21), що у наступному раунді опиняться іспанці, 20% (4.80) – що там зіграють українці.

Найімовірніше, у матчі не буде великої кількості забитих м’ячів: імовірність «низового» рахунку – 56% (1.73), а на тотал «більше» пропонують 44% (2.21). Водночас перебіг подій, за яким хоча б один з голкіперів залишить власні ворота недоторканими, оцінюють у 52%.

У «Вільярреала» майже втричі вищі шанси переграти «Динамо» з гандикапом щонайменше у два м’ячі (фора -1): 35%, що «Жовтій субмарині» це вдасться, тоді як лише 12% – шанси «Біло-синіх» забезпечити відповідний результат. 

До першої трійки гравців з найвищою імовірністю голу увійшли футболісти лінії атаки іспанців: Жерар Морено (45%), Пако Алькасер (39%) і Карлос Бакка (34%). Натомість вінгер Віктор Циганков – перший за шансами на гол у складі віцечемпіонів України (31%). Найбільш імовірний підсумок зустрічі – перемога «Вільярреала» з різницею в один гол (28%). 

«Динамо» у 1/16 фіналу пройшло «Брюгге»

«Динамо» у 1/16 фіналу пройшло «Брюгге»«Динамо» у 1/16 фіналу пройшло «Брюгге»

Статистичні факти про матч «Вільярреал» – «Динамо»

  • Команди зустрічалися між собою лишень 2 рази. Сталося це у 1/16 фіналу Кубка УЄФА сезону 2004/2005 років – тоді поєдинок у Києві завершився нульовою нічиєю, а в Іспанії «Динамо» програло з рахунком 0:2, вилетівши з турніру;
  • І «Динамо», і «Вільярреал» вп’яте в історії гратимуть у 1/8 Ліги Європи – це повторення рекорду турніру;
  • «Біло-сині» змогли виграти тільки 3 з останніх 14 матчів проти команд з Іспанії. Ба більше, у 8 поєдинках поспіль київським клуб не може перемогти: 4 нічиї і 4 поразки;
  • Востаннє «Динамо» перемагало іспанський клуб у рідних стінах понад 20 років тому: у 1999-му кияни завдяки дублю Андрія Шевченка виявилися сильнішими за «Реал» (3:1 за сумою двох матчів) у двоматчевому протистоянні з «Вершковими» в рамках чвертьфіналу Ліги чемпіонів;
  • Найкращий результат «Динамо» у Лізі Європи – вихід у чвертьфінал (сезони 2010/2011 та 2014/2015);
  • У попередніх 7 поєдинках, що відбулися навесні у єврокубках, «Біло-сині» здобули тільки 1 перемогу (Н3, П3);
  • Попередній поєдинок «Динамо» у 1/8 фіналу на «Олімпійському» завершився розгромною поразкою від «Челсі» (0:5), який, зрештою, і виграв той розіграш Ліги Європи;
  • «Вільярреал» не програє у 9 матчах на виїзді поспіль: П5, Н4.

Кадрові втрати

«Біло-синім» у майбутньому матчі через травми не допоможуть Денис Попов, Микита Бурда та Тудор Белуце. Під величезним питанням участь лідера Віктора Циганкова, який достроково завершив кубковий поєдинок з «Колосом», отримавши пошкодження. У лазареті «Жовтої субмарини» перебувають Вісенте Іббора, Франсіс Коклен, Рубен Пенья, Єремі Піно. Втім, є і позитивні новини – напередодні матчу з киянами у загальну групу повернувся захисник Альберто Морено. 

Матч 1/8 фіналу Ліги Європи «Динамо» – «Вільярреал» зіграють у четвер, 11-го березня. Початок – о 19:55. Зустріч обслуговуватиме бригада арбітрів з Англії під керівництвом Майкла Олівера. Поєдинок у прямому ефірі транслюватимуть телеканали «Футбол 1» та Vollia Football 1 на платформі MEGOGO.

Букмекери: хто далі пройде у Лізі Європи – «Динамо» чи «Шахтар»?

В’ячеслав Заховайло: «Вільярреал» і «Рома» до снаги «Динамо» й «Шахтарю»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт