Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: 77% – імовірність обрання Лапорти президентом «Барселони»

Владислав Стародубцев
Колишній президент «Блаугранас» Жоан Лапорта, найімовірніше, повернеться на головну керівну посаду в «Барселоні», принаймні про це свідчать розрахунки фахівців букмекерської компанії «Фан Спорт».
Букмекери: 77% - імовірність обрання Лапорти президентом «Барселони»

Букмекери: 77% – імовірність обрання Лапорти президентом «Барселони»

На наступну неділю була запланована подія, за підсумками якої визначився б майбутній вектор розвитку «Барселони», – вибори президента клубу. Втім, через низку протиепідеміологічних обмежень, пов’язаних з профілактикою поширення коронавірусної інфекції у Каталонії, волевиявлення вирішили перенести. 

На учорашній зустрічі за участі клубного менеджменту та трьох кандидатів на посаду президента «Барселони» – Віктора Фонта, Жоана Лапорти та Тоні Фрейши – було вирішено, що сосіос клубу голосуватимуть за нового очільника клубу 7-го березня. Також, у зв’язку з пандемією COVID-19, уболівальникам дозволили голосувати поштою. 

Відповідно до котирувань аналітиків, на виборах президента «Барселони» є беззаперечний фаворит – це колишній очільник клубу Жоан Лапорта, який обіймав посаду президента протягом семи років (2003-2010 рр.). На перебіг подій, за яким саме він виграє вибори, пропонують укласти парі за 1.11, що відповідає 77% ймовірності. Зіграє ставка за 4.50 (19% ймовірності), якщо новим президентом «Блаугранас» стане підприємець, власник каталонської газети Diari Ara Віктор Фонт. Найменше шансів посісти вакантну посаду у клубній структурі «Барселони» у Тоні Фрейши (21.0, 4%). 

Наприкінці листопада розклад сил був наступним: імовірність перемоги Фонта оцінювали у 64%, Фрейши – у 8%, а Лапорти – у 36%.

Наразі влада у клубі тимчасово належить Керівній комісії – це спеціальний колегіальний орган, головна мета якого виконувати функції ради директорів до проведення виборів. Очолює її Карлес Тускетс – голова Економічної комісії клубу. Новоспечений президент «Барселони» повинен буде розв’язати низку проблем: від поліпшення фінансового становища – клубний борг «Блаугранас» налічує більше як 800 млн євро, до утримання Ліонеля Мессі у клубі – чинний контракт шестиразового володаря «Золотого м’яча» діє до липня. 

Нагадаємо, наприкінці жовтня на тлі нищівної критики з боку сосіос каталонців президент Жозеп-Марія Бартомеу подав у відставку разом із радою директорів. 

Контракт діє до літа: букмекери приймають ставки на відхід Мессі з «Барселони»

Букмекери оцінили шанси «Барселони» оформити требл під керівництвом Кумана

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт