Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: 65% – імовірність звільнення Лемпарда з «Челсі»

Владислав Стародубцев
Над перспективами Френка Лемпарда на тренерському містку «Аристократів» продовжують згущатися хмари». Команду продовжує «штормити», а 42-річний фахівець не впевнений у власному майбутньому на «Стемфорд Брідж».
Букмекери: 65% - імовірність звільнення Лемпарда з «Челсі»

Букмекери: 65% – імовірність звільнення Лемпарда з «Челсі»

Після поразки від «Лестера» минулого понеділка розмови про імовірне звільнення Лемпарда з «Челсі» набули ще більшої актуальності. Це і не дивно, адже результати команди залишають бажати кращого: 4 очки в останніх 5 матчах АПЛ – програш «Лестеру», «Манчестер Сіті» і навіть «Арсеналу», який також переживає не найкращий період у клубній історії, нічия з «Астон Віллою». 

На початку січня саме Френк став фаворитом у лінії букмекерів на наступну тренерську відставку в елітному дивізіоні англійського футболу – його звільнення оцінювалося коефіцієнтом 2.10 (48% ймовірності). Втім, після серії невдалих поєдинків «Ньюкасла», наставник «Сорок» Стів Брюс став головним претендентом у котируваннях керманичів «на вихід». 

Усе змінилося після поразки «Аристократів» від команди Брендана Роджерса (0:2): букмекери обвалили котирування на відставку Лемпарда, тож Френк знову став фаворитом у лінії – на цю мить імовірність його звільнення дорівнює 65% (коефіцієнт – 1.53), повідомляє Oddschecker. Аби зрозуміти усю серйозність ситуації, варто зауважити, що ще у грудні на перебіг подій, за яким тренер «Челсі» стане наступним, хто втратить роботу, пропонували укласти парі за 26.0 (3,8%). 

Протилежна ситуація у керманича «Манчестер Юнайтед» Уле Гуннара Сульшера: у жовтні на звільнення норвежця можна було зробити ставку за 1.72 (58%), тоді як зараз на такий варіант пропонують «зарядити» за 67.0 (1,5%). Можливо, Лемпарду варто взяти приклад з Сульшера? 

Серед фахівців, які найбільше ризикують в будь-який момент втратити роботу в АПЛ, перебувають, окрім Лемпарда, Стів Брюс (3.50, 28,5%), Кріс Вайлдер (6.0, 16,6%), Рой Ходжсон (17.0, 5,8%) і Грем Поттер (17.0, 5,8%).

Після половини зіграних матчів у чемпіонаті (19) «Челсі» посідає 8-му сходинку в турнірній таблиці – «Аристократи» не спромоглися набрати навіть 30 очок (29), і це при тому, що команди – на екваторі турніру. 

Британець зробив ставку на власне схуднення – чоловік скинув 32 кг і виграв ₴186 тисяч

Букмекери назвали шанси Мбаппе покинути «ПСЖ»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт