Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали шанси Мбаппе покинути «ПСЖ»

Владислав Стародубцев
Відповідно до розрахунків фахівців букмекерської компанії Favbet, дуже малоймовірно, що лідер атак «ПСЖ» та збірної Франції Кіліан Мбаппе наважиться змінити клубну прописку під час зимового трансферного вікна.
Букмекери назвали шанси Мбаппе покинути «ПСЖ»

Букмекери назвали шанси Мбаппе покинути «ПСЖ»

За оцінкою аналітиків, 95% ймовірності (коефіцієнт 1.05) – шанси 22-річного форварда залишитися у Парижі щонайменше до літа. Зіграє парі за 8.0 (12,5%), якщо на початку лютого Кіліан перебуватиме у статусі футболіста мадридського «Реала». На перебіг подій, за яким Мбаппе протягом місяця приєднається до табору «Барселони, пропонують зробити ставку за 13.0 (7,7%).

Зимовий трансфер у «Манчестер Юнайтед» (25.0, 4%) або «Ліверпуль» (25.0, 4%) – найменш імовірні варіанти продовження кар’єри одного з найбільш талановитих гравців планети. 

Чутки про можливий від’їзд Мбаппе з «ПСЖ» лунають під час кожного вікна переходів. Це і не дивно, позаяк Кіліан – ласий шматок для усіх топових команд Європи. Однак клуб, який найбільше згадують в контексті трансферу француза, – це «Реал», а сам Мбаппе неодноразово зізнався, що не проти колись попрацювати пліч-о-пліч із Зінедіном Зіданом, який є його кумиром дитинства. 

«ПСЖ» офіційно підписав контракт з французом влітку 2018-го року. Парижани спершу взяли ще зовсім юного Мбаппе в оренду з обов’язковою опцією викупу. Боси чинних чемпіонів Ліги 1 заплатили за нього «Монако» 145 млн євро. 

На цю мить Кіліан відіграв у футболці «ПСЖ» 146 матчів, в яких забив 104 голи та віддав 58 гольових передач. Йому лишень 22, а він вже встиг увійти до четвірки найкращих бомбардирів у клубній історії. Контракт Мбаппе з «ПСЖ» чинний до 30-го червня 2022-го року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 180 млн євро. 

Раніше «Рейтинг Букмекерів» інформував, що фахівці компанії Favbet оцінили шанси Ліонеля Мессі покинути «Барселону» – контракт шестиразового володаря «Золотого м’яча» з «Блаугранас» діє ще 6 місяців.

Букмекери: Шевченко – фаворит на посаду тренера «Челсі»

Букмекери: «Шахтар» продасть Соломона взимку?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт