Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер приймає ставки на результативні дії Маліновського у Серії А

Владислав Стародубцев
У минулому сезоні 28-річний українець став найкращим асистентом елітного дивізіону чемпіонату Італії. Чи вдасться Русланові захистити це звання в майбутній кампанії?
Букмекер приймає ставки на результативні дії Маліновського у Серії А

Букмекер приймає ставки на результативні дії Маліновського у Серії А

Серія А – єдиний чемпіонат з п’ятірки провідних ліг Європи, що досі не стартував: розіграш там розпочнеться найближчими вихідними. Півзахисник «Аталанти» Руслан Маліновський лишень тиждень тому повернувся до тренувань з «Богинею», адже одразу після Євро-2020 ліг під ніж хірурга – йому видалили грижу живота, що інколи непокоїла одного з лідерів збірної України. 

Перед стартом чемпіонату Італії букмекерська компанія Favbet у лінії спеціальних ставок пропонує клієнтам укласти парі на результативні дії українця, а саме – спрогнозувати кількість голів і асистів. 

Маліновський вдруге поспіль стане найкращим диспетчером ліги?

Якщо ви впевнені, що Руслан стане автором щонайменше 11 гольових пасів, до вашої уваги котирування 2.0 (49% ймовірності). Як уже згадувалося вище, Малиновський – найкращий асистент Серії А у минулому розіграші. У його активі 12 асистів у 36 матчах (у середньому – 0.33 за гру). 

За кількістю гольових передач він випередив іменитих футболістів, серед яких новоспечений форвард «Челсі» Ромелу Лукаку (11 пасів), хавбека «Ювентуса» Хуана Куадрадо (10 пасів), вінгера «Роми» Генріха Мхітаряна (10 пасів). 

Чи вдасться українцеві перевершити власний показник за кількістю забитих м’ячів?

У 51% (коефіцієнт – 1.90) аналітики оцінюють варіант, за яким уродженець Житомира заб’є як мінімум 9 голів у Серії А, себто перевершить свій показник – 8 забитих м’ячів – у минулому сезоні чемпіонату Італії. 

Востаннє Маліновський відзначався у національній лізі у передостанньому турі у ворота «Дженоа». Тоді «Аталанта» у божевільній перестрілці перемогла з рахунком 4:3. А Руслан відзначився одразу кількома результативними діями: голом і асистом на Дувана Сапату. 

Навесні Джан П’єро Гасперіні почав використовувати його ближче до атаки. Це дало свої плоди у частині результативності: українець забив 5 голів і віддав 4 гольові передачі у восьми останніх поєдинках Серії А. 

Раніше повідомлялося, що закликала владу країни тимчасово скасувати заборон, пов’язаних з букмекерськими конторами. Закликаємо підписуватися на нашу сторінку в Instagram та канал у Telegram.

Найкращий бомбардир чемпіонату Португалії: Яремчук – серед фаворитів

«Мілан» презентував нового беттинг-партнера

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт