Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Мілан» презентував нового беттинг-партнера

Владислав Стародубцев
«Россонері» поінформували про початок співпраці з букмекерською конторою Premier Bet. Незабаром брендинг компанії з’явиться на домашній арені команди – стадіоні «Сан-Сіро».
«Мілан» презентував нового беттинг-партнера

«Мілан» презентував нового беттинг-партнера

За умовами укладеної угоди, компанія Premier Bet стане офіційним беттинг-партнером «Мілана» у Африці. Найближчим часом стартує масштабна медійна кампанія, присвячена старту сезону в елітному дивізіоні чемпіонату Італії. 

Партнерство з одним з найкращих клубів Серії А стане наріжним каменем виходу Premier Bet на нові ринки в африканському регіоні. Зараз згадана компанія працює у 16 країнах Африки, а кількість клієнтів на онлайн-платформах букмекера налічує кілька мільйонів осіб. 

Втім, у планах в Premier Bet продовжувати нарощувати присутність бренду на другому за площею материку Євразії. У цьому контексті підписання контракту з «Міланом» має стратегічне значення, адже так історично склалося, що у складі «Россонері» завжди вистачало гравців з Африки, а тому там сформувалася потужна вболівальницька армія. 

Презентація Premier Bet

Презентація Premier Bet

З іншого боку і для «Мілана» це партнерство стане корисним. Там переконують, що завдяки ньому ще більше вдасться популяризувати клуб у Африці, а новоспечені вболівальники команди матимуть можливість скористатися обширним функціональними можливостями у частині ставок, які надає Premier Bet. 

Каспер Стильсвіг, директор департаменту розвитку партнерських відносин «Россонері», так прокоментував факт початку партнерства. 

«Ми раді вітати Premier Bet в нашій родині партнерів. Співпраця з цим фантастичним брендом дасть нам можливість посилити свою присутність на такому ключовому ринку, як африканський континент. Ми знаємо про популярність Мілана в регіоні, яка зростає протягом багатьох років. 

З нетерпінням чекаємо моменту, коли ще тісніше зможемо взаємодіяти з нашими фанатами у Африці», – сказав він.

Генеральний директор GOAT Interactive Крістофер Койн теж  у захваті: «Ми дуже тішимося. «Мілан» – це футбольна аристократія. Успіх «Россонері», як на внутрішньому, так і на міжнародному рівнях, просто феноменальний, а манера гри цієї завжди надихала. 

Оскільки Premier Bet прагне зміцнити свої позиції на ключових ринках, а також вийти на нові, ми хочемо, щоб партнерство «Міланом» допомогло нам наростити популярність для здійснення брендингового прориву. Сподіваємося мільйони вболівальників скоро познайомляться з функціоналом Premier Bet», – підсумував представник букмекера. 

Футбольний сезон у Італії стартує за три тижні. Проведення першого туру заплановане на 22 серпня. У минулому сезоні володарем «Скудетто» став «Інтернаціонале».

«Фонбет» став спонсором найтитулованішого клубу Білорусі

«Бернлі» знайшов нового титульного спонсора зі світу беттингу

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт