Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Федерація футболу Італії закликає скасувати низку заборон, пов’язаних з букмекерами

Владислав Стародубцев
Федерація футболу Італії закликала владу країни тимчасово скасувати заборону реклами і партнерства клубів з гемблінг-компаніями у частині спонсорства.
Федерація футболу Італії закликає скасувати низку заборону, пов'язаних з букмекерами

Федерація футболу Італії закликає скасувати низку заборону, пов’язаних з букмекерами

Офіційний документ головний футбольний орган надіслав Раді міністрів Італії. Один з пунктів листа – пропозиція тимчасово скасувати заборону реклами та спонсорства команд гемблінг-компаніями, у тому числі і букмекерами.

Для чого це потрібно? Щоб допомогти спорту відновитися у фінансовій площині після втрат, яких команди зазнали під час нової хвилі коронавірусної інфекції COVID-19. Нагадаємо, реклама будь-який видів азартних ігор і співпраця з компаніями, що працюють у сфері гемблінгу, заборонена в Італії з січня 2019 року, хоча угоди, укладені до цієї дати, вважаються чинними. 

На переконання Федерація футболу Італії, факт зупинки заборони на спонсорство спровокує хвилю приток грошей у місцевий футбол і спорт загалом. Тамтешні футбольні чиновники запропонували на два роки скасувати згадану заборону – до червня 2023 року. Цього терміну повинно вистачити, щоб команди повністю оговталися від фінансових проблем, отриманих на тлі пандемії. 

Також FIGC виступила з ініціативою створення нового «Фонду футбольних заощаджень». Відповідно до проєкту, 1% від всіх ставок на спорт в Італії – як онлайн, так і офлайн – спрямовуватимуть в національний фонд, керувати яким буде Федерація футболу. Отримані гроші будуть використовуватися для фінансування футбольних проєктів по всій країні, обіцяють у FIGC. 

«Ми перебуваємо на роздоріжжі. Необхідно діяти швидко, щоб криза професійного футболу не змусила клуби припиняти своє існування, тим самим поставивши на коліна увесь спортивний сектор», – пояснив президент Федерації футболу Італії Габріеле Гравіна.

Хоча заборона не дозволяє брендам, клієнтоорієнтованими на Італію, співпрацювати з клубами, низка клубів Серії А та інших дивізіонів уклали угоди з букмекерами, які працюють на інших ринки. Так, до прикладу, днями  «Мілан» презентував нового регіонального беттинг-партнера у Африці – букмекера Premier Bet. 

До слова, тиждень тому відомий італійський клуб – «К’єво» – виключили із Серії B, оскільки команда з Верони не змогла надати фінансових гарантій перед стартом нового сезону, через що і втратила професійний статус. 

Як інформував «РБ», букмекери оцінили шанси Жозе Моурінью виграти Серію А в дебютному сезоні на посаді головного тренера «Роми».

«Минай» продовжив контракт з БК Favbet

БК Vbet підписала контракт з першим клубом УПЛ

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт