Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Vbet підписала контракт з першим клубом УПЛ

Владислав Стародубцев
Міжнародна букмекерська компанія Vbet стала офіційним партнером «Олександрії». Про це повідомляє офіційний сайт «Жовто-чорних».
БК Vbet підписала контракт з першим клубом УПЛ

БК Vbet підписала контракт з першим клубом УПЛ

Терміни угоди та умови співпраці не уточнюються. Керівник департаменту розвитку партнерських відносин Vbet Ukraine Антон Світличний сподівається, що партнерство виявиться плідним для обох сторін. 

«Впродовж довгого часу ми стежили за успіхами Олександрії на внутрішній і міжнародній арені та впевнені у тому, що команду очікують великі перемоги. 

Цінності, традиції та амбіції цього клубу говорять про те, що цього року вболівальники побачать команду, яка змагатиметься за високі позиції у Чемпіонаті та Кубку України, а компанія Vbet щиро радіє можливості бути частиною цього процесу», – підсумував представник букмекера. 

Натомість директор «Олександрії» Дмитро Кітаєв акцентує на близькості цінностей «Жовто-чорних» та Vbet. 

«Цього міжсезоння наш клуб переживає шалену трансформацію, починаючи з кадрових змін в команді до реставрації футбольного поля. Ми прагнемо показувати якісний, майстерний футбол та зайняти якомога вище турнірне положення. Ми не боїмося ризикувати як в житті, так і на полі! 

Я впевнений, що з нашим новим партнером — компанією Vbet — цей шлях буде більш продуктивним та успішним. Vbet – це компанія, яка дуже близька нам за своїми принципами та переконаннями. Ми бачимо, що серед партнерів Vbet велика кількість європейських команд, з якими вони активно співпрацюють, а ми в свою чергу робитимемо все, щоб в невдовзі повернутися на футбольну європейську арену!», – сказав один з керівників клубу з Кіровоградщини. 

У минулому сезоні Олександрія фінішувала на 9 місці в УПЛ. У травні в команді відбулися зміни на тренерському містку – Володимира Шарана замінив Юрій Гура. 

Команда Vbet у інтерв’ю «РБ» розповіла, що наразі компанія готує документи для отримання від Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей ліцензії на букмекерську діяльність. Нещодавно згаданий букмекер став новим титульним спонсором української Прем’єр-ліги. 

У нашому огляді БК Vbet ви дізнаєтеся про функціональні можливості сайту, розмаїття ставок, способів реєстрації, бонусів та в цілому головних переваг та недоліків.

Вітальна пропозиція від Vbet до 3000 грн

Бонус за верифікацію ігрового рахунку у Vbet

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт