Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Офіційно: УПЛ підписала контракт з БК Vbet

Владислав Стародубцев
Букмекерська контора Vbet – новий титульний спонсор елітного дивізіону чемпіонату України з футболу. У наступні три сезони, як і інсайдив днями «РБ», національний чемпіонат матиме назву VBET Ліга.
Офіційно: УПЛ підписала контракт з БК Vbet

Офіційно: УПЛ підписала контракт з БК Vbet

В УПЛ кажуть, що сторони докладуть максимум зусиль для розвитку чемпіонату і українського футболу загалом. Термін угоди – три роки. 

«БК Vbet – це новий гравець на ринку України в своєму сегменті, який серйозно налаштований підтримувати український футбол та розвивати спорт в цілому. Відтепер офіційна назва Чемпіонату — VBET Ліга! 

З нового сезону відповідно матимемо й новий логотип змагань. Ми налаштовані на плідну співпрацю, яка допоможе надалі популяризувати український футбол та робити його ще більш цікавим для вболівальників», – прокоментував початок співпраці Євген Дикий, виконавчий директор УПЛ. 

Нове лого УПЛ

Нове лого УПЛ

Водночас у Vbet також тішаться укладанню контракту з українською лігою. Там висловили сподівання, що після старту сезону 2021/2022 років на трибуни стадіонів повернуться вболівальники, адже букмекер приготував низку приємних сюрпризів і для них. 

«Ми раді співпраці з однією з найсильніших ліг Східної Європи, яка з кожним роком прогресує та стає ще потужнішою. Цьогоріч в українській Прем’єр-лізі виступатиме вже 16 професіональних клубів, що демонструє розвиток українського футболу і ми щасливи бути частиною цього процесу. 

Впевнені  продуктивній співпраці та готові внести свій міжнародний досвід у активний розвиток культури українських вболівальників», — заявив керівник департаменту розвитку партнерських відносин VBET Ukraine Антон Світличний.

У минулих сезонах спонсором УПЛ була інша букмекерська контора – Favbet. Компанія Vbet заснована майже 20 років тому у Вірменії. Наразі букмекер співпрацює з французьким «Монако», англійським «Портсмутом» та кіберспортивною організацією Alliance. 

Віднедавна БК Vbet стала титульним спонсором матчу за Суперкубок України. 

У нашому огляді БК Vbet ви дізнаєтеся про функціональні можливості сайту, розмаїття ставок, способів реєстрації, бонусів та в цілому головних переваг та недоліків. «РБ» приймає скарги на роботу зазначеного букмекер, тож якщо у вас виникли непорозуміння, конфлікти тощо, заповнюйте спеціальну форму

Вітальний бонус до 3000 грн на перший депозит від Vbet

Огляд партнерської програми Vbet

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт