Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

В Україні з’явиться перший іноземний букмекер: ексклюзивні подробиці

Владислав Стародубцев
Незабаром в Україні з’явиться новий іменитий гравець – на ринок беттингу зайде компанія Vbet, яка стане першим іноземним букмекером на наших просторах. Про це представники букмекера розповіли в інтерв’ю «РБ».
В Україні з'явиться перший іноземний букмекер: ексклюзивні подробиці

В Україні з’явиться перший іноземний букмекер: ексклюзивні подробиці

– Раніше з’явилися чутки, що Vbet стане новим титульним спонсором УПЛ. Ця інформація відповідає дійсності?

– VBET регулярно починає нові партнерські відносини як з відомими спортивними клубами, так і з турнірами та чемпіонатами. І на даному етапі нашої діяльності ми є генеральним партнером Прем’єр-ліги на найближчі 3 роки.

– Укладення угоди з УПЛ – це початок експансії Vbet на українському ринку?

– До старту УПЛ відбудеться матч за Суперкубок України, де зустрінуться «Динамо Київ і «Шахтар.

В цьому році ми стали генеральним партнером Суперкубка України. Таким чином футбольна публіка познайомиться з нами під час Суперкубка, який матиме назву VBET Суперкубок України. Матч обіцяє бути дуже цікавим, адже інакше і бути не може, коли грають «Динамо» і «Шахтар».

– У минулому сезоні контракт Favbet з УПЛ передбачав загальну виплату клубам на суму майже $1 млн. Зрозуміло, що фінансову сторону вашої угоди ви навряд чи розкажете, але ця сума більше, ніж у Favbet?

– Розголошувати суму угоди ми не можемо. Можемо лише сказати, що ми будемо генеральним партнером Прем’єр-ліги на найближчі 3 роки і зробимо все можливе для взаємного плідного співробітництва і розвитку бренду Прем’єр-ліги.

– Чи є у вас в планах співпраця з клубами з чемпіонату України?

– Так, ми готові співпрацювати з клубами з УПЛ. Зараз не готові озвучити конкретні команди, але співпраці можливі. Ми є офіційним партнером найбільш титулованої команди у Вірменії – ФК «Пюнік», є офіційним партнером ФК «Монако», готові також співпрацювати і з командами з України.

– Vbet буде подавати документи для отримання української букмекерської ліцензії?

– Безумовно, ми вже почали процес. Прагнемо отримати всі можливі ліцензії в Україні, щоб мати можливість працювати на ринку з повністю ліцензованим асортиментом нашої продукції.

– За чотири місяці букмекерським ліцензіатом стала тільки одна компанія – БК Parimatch. Чому, на вашу думку, беттинг гравці не поспішають виходити в легальний сегмент нашого ринку?

– VBET прагне надати своїм клієнтам повністю легальні і якісні розважальні рішення, незважаючи на те, що працювати на регульованих ринках непросто; ми виступаємо за ведення бізнесу виключно на регульованих ринках.

– Наскільки український закон про азартні ігри є хорошим з точки зору інвестиційної привабливості?

– Система оподаткування досить важка, і не всі бренди можуть дозволити собі отримання ліцензії, і навіть після отримання ліцензії необхідна ретельно продумана бізнес-стратегія і реалізація, щоб вижити серед конкуренції і отримати прибуток, особливо з урахуванням того, що у нас є лідери місцевого ринку, які добре себе зарекомендували. 

З VBET ми впевнені, що незабаром посядемо позиції серед лідерів на ринку завдяки нашому досвіду і стратегії.

– Як ви оцінюєте потенціал гемблінг-ринку України?

– Ми, як відкрита для нового і прогресивна компанія, високо цінуємо потенціал українського ринку, адже він сам по собі цікавий ринок для гемблінгу.

– У минулому Vbet мала партнерські відносини з лондонським «Арсеналом», зараз ви співпрацюєте з «Монако». Чи означає це, що ваша компанія прагне освоїтися на західному ринку, ставши обличчям представників топ-чемпіонатів? Можливо, готуються нові гучні контракти з великими клубами?

– Так, ми маємо позитивний досвід роботи з лондонським «Арсеналом», зараз є партнером з «Монако». Цей рік був дуже успішний для «Монако», команда грала в фіналі Кубка Франції, посіла третє місце в Лізі 1 і здобула путівку в кваліфікацію Ліги Чемпіонів. 

Ми також є головним партнером кіберспортивної організації The Alliance. Наші партнерства не обмежуються тільки футболом. Ми завжди відкриті та активні у частині нових співробітництв. Також найближчим часом можливі і нові співробітництва, чом би й ні…

– Які світові ринки є пріоритетними для БК Vbet станом на середину 2021? Де ви плануєте максимально розвиватися і збільшувати свою присутність? СНД чи Захід?

– Ми працюємо в усіх частинах світу – Європа, Азія, Америка, Близький Схід, однак є кілька регіонів, яким ми приділяємо особливу увагу. Європа є одним з них, і наразі ми активно орієнтуємося на Францію, Великобританію, Німеччину. 

Незабаром додамо більше ринків, таких як Швеція і Італія. Ще кілька європейських ліцензій на підході.

Ми історично були присутні в СНД, наша торгова марка родом з країни СНД, з Вірменії, і ми дуже добре знаємо цей регіон. З легалізацією українського ринку і з урахуванням перспектив його розвитку ми прийняли рішення скористатися цією можливістю і зробити масштабні інвестиції. В майбутньому ми зацікавлені в отриманні нових ліцензій в регіоні.

– Чимало букмекерів після легалізації американського ринку хочуть відкусити від нього свій ласий шматок пирога, а що думають про це Vbet? Чи є у вас плани з освоєння ринку Сполучених Штатів? Можливо, в цьому напрямку вже ведеться робота?

– Щоразу перед виходом на новий ринок наша команда проводить масштабне дослідження, і, незалежно від того, наскільки вигідно буде працювати на цьому ринку, VBET надає велике значення довірі до бренду. Таким чином ми не виключаємо появу VBET і в західних країнах.

Букмекер Vbet отримає ліцензії на онлайн-покер і онлайн-казино

Вітальна пропозиція до 8500 грн від Vbet

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт