Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Parimatch – новий беттинг-партнер «Евертона»

Владислав Стародубцев
Міжнародна букмекерська компанія Parimatch стала новим глобальним беттинг-партнером «Евертона». Сторони уклали дворічний партнерський контракт.
БК Parimatch - новий беттинг-партнер «Евертона»

БК Parimatch – новий беттинг-партнер «Евертона»

Відповідно до положень угоди, протягом сезонів 2020/2021 та 2021/2022 років компанія Parimatch буде партнером «Ірисок» на території Європи. Окрім цього, міжнародний букмекерський холдинг отримав маркетингові права на просування бренду у Великобританії.

Поціновувачі англійської Прем’єр-ліги зможуть побачити брендинг Parimatch на LED-екранах і бордах стадіону «Гудісон Парк» – домашньої арени Евертона». Логотип компанії з’явиться в комунікаціях на усіх клубних онлайн-платформах, відповідно до вікових та територіальних обмежень.

«Дане партнерство направлено на підтримку швидкого запуску нового сайту Parimatch, спеціально створеного для клієнтів у Великобританії», – мовиться у заяві букмекера.

«Parimatch володіє сильною культурою підприємництва і вивчення нових тенденцій і ринків, тому співпраця з «Евертоном» в міру виходу нашого бренду на ринок Великобританії є для нас величезною подією. «Евертон» — це «клуб першопрохідців», у яких схожий з нашим підхід до інновацій. 

Ми прагнемо до захоплюючих відносин, які приведуть до підвищення впізнаваності нашого бренду і дозволять нам запропонувати унікальний підхід до наших спортивних і ігрових пропозицій для «Евертона» по всьому світу», – поділився враженнями від початку співпраці генеральний директор (CEO) Parimatch Сергій Портнов.

Водночас комерційний директор «Ірисок» Алан МакТавіш також привітав початок партнерства, розсипаючись компліментами на адресу Parimatch:

«Ми раді вітати Parimatch, ще один динамічний міжнародний бренд з великим потенціалом зростання, в нашому портфоліо комерційних партнерів.

Ця угода з регіональною орієнтацією є важливим доповненням до нашого реєстру партнерів. Ексклюзивні права компанії Parimatch в країнах Європи, а також її права на просування свого бренду в Великобританії ідеально вписуються в нашу комерційну стратегію, оскільки ми диверсифікуємо можливості в багатьох сферах нашої діяльності.

Ми були вражені як Parimatch прихильні інноваціям. Вони дуже винахідливі, і ми з нетерпінням чекаємо старту спільної роботи, щоб забезпечити максимальну впізнаваність і залученість на їх ключових ринках, пропонуючи при цьому офіційні букмекерські послуги для нашої фан-бази на цих територіях», – підсумував він. 

«Евертон» став другим клубом в рамках масштабної кампанії Parimatch, метою якої є інтервенція бренду на територію Об’єднаного Королівства. Раніше міжнародний холдинг уклав угоду про співпрацю з іншим учасником АПЛ – «Лестером».

Після двох турів чемпіонату Англії «Евертон» посідає другу сходинку в турнірній таблиці. Підопічні Карло Анчелотті здобули дві стартові перемоги. Іриски виявилися сильнішими за «Тоттенхем» та «Вест Бромвіч». При цьому мерсисайдці забили 6 голів у 2-х матчах, пропустивши лишень 2 м’ячі.

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», днями букмекерська компанія Parimatch підписала партнерський контракт з чинним чемпіоном Серії А туринським «Ювентусом».

БК Parimatch придбає дві ліцензії для роботи на гральному ринку України

У Parimatch озвучили загальну частку компанії на беттинг-ринку України

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт