Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Parimatch стала партнером «Ювентуса»

Владислав Стародубцев
Беттингова компанія Parimatch продовжує експансію міжнародного ринку. На цей раз букмекер підписав контракт з чинним чемпіоном Серії А – туринським «Ювентусом».
БК Parimatch стала партнером «Ювентуса»

БК Parimatch стала партнером «Ювентуса»

Сторони досягли згоди щодо стратегічного партнерства. На початку жовтня буде скликана спеціальна прес-конференція, на якій представники Parimatch та «Ювентуса» розкриють деталі контракту, а також дадуть відповіді на питання, які хвилюють футбольну громадськість. На заході точно буде присутня одна із зірок «Старої Синьйори». Підтверджена дата, час і подробиці конференції будуть оголошені незабаром.

«Партнерство з «Ювентусом», одним з найбільших клубів світу, відкриває для Parimatch нову визначну дату, яка дозволить бренду ще більше розширити свій міжнародний профіль, охопивши мільйони фанатів по всьому світу. 

Parimatch і «Ювентус» будуть тісно співпрацювати в рамках цієї угоди, як два бренди, які прагнуть створити безпрецедентні розважальні програми для своїх клієнтів. Parimatch обирає партнерів, схожих по духу, щоб залучати та розважати клієнтів, як старих, так і нових», – мовиться в заяві прес-служби букмекера.

«І Parimatch, і Ювентус прагнуть стати абсолютними чемпіонами у своїх напрямках, забезпечуючи мільйони вболівальників по всьому світу високоякісними видами розваг. 

Я з нетерпінням чекаю можливості розповісти вам більше разом з Джорджо Річчі та, можливо, з одним або двома спеціальними гостями під час нашої онлайн прес-конференції в жовтні», – поділився емоціями від початку співпраці СЕО Parimatch Сергій Портнов.

Джорджіо Річі (Giorgio Ricci), керівник відділу глобального партнерства та корпоративних доходів Ювентуса, додав: «Ювентус і Parimatch єдині у своєму прагненні до пошуку нових технологічних рішень.

Починаючи з матчу першої ліги, ми побачимо прояв бренду на іноземному телебаченні за допомогою останнього цифрового оверлею, який буде встановлений на світлодіодну систему Allianz Stadium. Наша співпраця орієнтована на глобальний масштаб, але виключно за межами Італії та Південно-Східної Азії. Ми підтримуємо шлях міжнародного зростання партнера, посилюючи взаємним бажанням взаємодію з все більш широкою аудиторією».

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», компанія Parimatch днями стала офіційним беттинг-партнером англійського «Лестера».

https://www.facebook.com/parimatch.ukraine/videos/537319077060240/

БК Parimatch придбає дві ліцензії для роботи на гральному ринку України

У Parimatch озвучили загальну частку компанії на беттинг-ринку України

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт