Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК «Парі-Матч» стала партнером кіберспортивного клубу Virtus.про

Тарас Гончар
Букмекерська компанія «Парі-Матч» і кіберспортивний клуб Virtus.pro оголосили про початок співпраці. Контракт розрахований до кінця 2019 року з опцією продовження. Про це «Рейтингу Букмекерів» повідомили в прес-службі компанії.
pari-match

БК «Парі-Матч» стала партнером кіберспортивного клубу Virtus.про

В рамках укладеної угоди БК «Парі-Матч» стане офіційним партнером Virtus.pro. Логотип компанії з’явиться на футболках гравців, в соціальних мережах і на сайті команди. Контракт розрахований до кінця 2019 року з можливістю пролонгації.

«Наша організація виважено ​​підходить до вибору партнерів. І вибір компанії Parimatch, як одного з лідерів беттингового сектора, зайве тому підтвердження. Ми раді оголосити про нашу співпрацю і не сумніваємося в його успіху», – сказав генеральний менеджер Virtus.pro Роман Дворянкін.

У свою чергу генеральний директор БК Parimatch (ТОВ «БЕТРІНГ») Анатолій Мережко розповів про збільшення інтересу до кіберспорту серед гравців. «Сьогодні кіберспорт – спорт, який найдинамічніше розвивається у світі. Букмекерська компанія Parimatch завжди з увагою ставилася до цього напрямку, ми одними з перших почали надавати можливості ставок на кіберспортивні події і спостерігаємо процес збільшення інтересу до цього виду спорту вже протягом трьох років.

Ми раді розпочати співпрацю з однією з найсильніших світових кіберспортивних організацій – Virtus.pro. Постійні інновації та прагнення до лідерства Virtus.pro близькі духу нашої компанії. Впевнені, що це партнерство дозволить кожній зі сторін зміцнити свої позиції і створити нові можливості для розвитку», – зазначив пан Мережко.

Нагадаємо, що раніше БК «Парі-Матч» оголосила про те, що стала офіційним беттинговим партнером UFC (Ultimate Fighting Championship) – спортивної організації, що базується в Лас-Вегасі, і проводить бої зі змішаних єдиноборств у всьому світі.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт