Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Андрій Воробей: «Складається враження, що в збірній України порушений мікроклімат»

Рейтинг Букмекерів
Національна збірна України грою проти команди Австрії завершила матчі групового раунду на Євро 2021 (2020). У цьому поєдинку підопічних Андрія Шевченка на 100% влаштовувало два підсумки — нічия і перемога. Однак ми програли, причому по ділу, і тепер доля потрапляння України в плей-офф залежить від інших команд… На тему гри нашої збірної з австрійцями та про причини такого провалу з «Рейтингом Букмекерів» поспілкувався колишній нападник «Синьо-жовтих» Андрій Воробей.
Андрій Воробей: «Складається враження, що в збірній України порушений мікроклімат»

Андрій Воробей: «Складається враження, що в збірній України порушений мікроклімат»

— Андрію, на ваш погляд, що сталося зі збірною України в поєдинку з командою Австрії?  

— Цікаве питання для уболівальників і фахівців. Гадаю, що ніхто не розуміє, що відбувається з командою. Так грати як в матчі з Австрією не можна. Я очікував набагато більшого від збірної України. Лідери колективу: той же Олександр Зінченко, Руслан Малиновський, Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук – повинні були вести за собою партнерів, але вони провалили гру.  

У матчі з австрійцями ми всюди спізнювалися – в командній швидкості, в прийнятті рішень, в індивідуальній майстерності.

Якщо футболісти австрійської збірної по двоє, а то й по троє йшли у відбір, то наші гравці тільки позначали ці дії, танцювали біля противника. Я просто не впізнав збірну України. Чому команда не бігла, ці питання потрібно задати тренерському штабу.  

— Багато фахівців говорило, що на тему відновлення взагалі не варто ставити питання, оскільки у збірної України все на найвищому рівні й спеціалісти досвідчені в цій сфері. Але починаючи з другого тайму матчу з Північною Македонією «Синьо-жовті» тільки й роблять, що відбиваються. Також всі говорили про лідерські якості Руслана Малиновського й Олександра Зінченка, але це теж суцільне розчарування…  

— Мені здається, якщо Малиновський ще якось тримає марку, то Зінченко після програшу у фіналі Ліги чемпіонів взагалі не впізнати. Я не беру товариський матч з Кіпром. Євро Олександр провалює. Я був здивований, що в перерві змінили Малиновського, а не Зінченка. Футболістові потрібно задуматися.

Це не «Манчестер Сіті», в збірній України трохи не ті виконавці. Тут потрібно опуститися на землю і пахати.

На мій погляд, Зінченко не показує і 20-ти відсотків своїх можливостей.

  — Невже у нас тільки 11—13 рівноцінних футболістів?  

— На одному багажі далеко не заїдеш, повинні бути якісь свіжі вливання, а все йде по колу. Знову на полі з’явився Марлос, який знову провалив гру. У молоді не все б виходило, але вони б землю гризли, додали б агресії. Чому їх не випускають, знову ж таки, на це в мене нема відповіді.  

— Прикро ж не за підсумковий рахунок, а за саму гру.  

— Абсолютно вірно. Більш того, як показали телевізійні кадри, наші футболісти були незадоволені один одним, це читалося по губах. Це говорить про те, що в колективі, напевно, порушений мікроклімат.

Тренерському штабу час ховати пряник і діставати батіг.  

— Якщо ситуація так складеться, що збірна України потрапить в 1/8 фіналу чемпіонату Європи, чи є шанс налаштувати рояль?  

— Думаю так. Тут справа в психології футболістів. Фізично команда готова й індивідуально сильних виконавців у нас вистачає. Все йде від голови. Наставники можуть привести підопічних до тями навіть за кілька днів.  

— По матчу з Австрією до кого найменше претензій?  

— Не найкращий поєдинок був у Олександра Караваєва, але він все одно намагався тримати марку, 90 хвилин бігав по всьому флангу. Більш-менш виглядав Руслан Малиновський, але знову ж таки, на думку тренерів, він не увійшов у гру. А відкриття турніру, у всякому разі в складі збірної України — Георгій Бущан.

Хто стане найкращим гравцем Євро-2020: коефіцієнти букмекерів

Все про Євро-2020 (2021): ставки, регламент турніру, розклад матчів, прогнози та коефіцієнти

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт