Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Андрій Воробей: «Нехай Зінченко не ображається, але збірна нічого не втратила»

Рейтинг Букмекерів
Після невдалого матчу в Казахстані (2:2) сьогодні збірна України спробує дома дати бій чинним чемпіонам світу команді Франції у відбірковому турнірі ЧС-2022. Про минулу гру в Нур-Султані та майбутню в Києві bookmaker-ratings.com.ua розповів колишній нападник «Синьо-жовтих» Андрій Воробей.
Андрій Воробей: «Нехай Зінченко не ображається, але збірна нічого не втратила»

Андрій Воробей: «Нехай Зінченко не ображається, але збірна нічого не втратила»

— Андрію, які думки вас відвідали після фінального свистка в Казахстані?

— Дуже багато питань, але не до тренерського штабу, а до гравців. Не в образу збірній Казахстану, але її однозначно потрібно обігравати. Напевно, знову був не наш день. Мати стільки моментів і зіграти 2:2 — це нонсенс. Як можна пропускати такі голи на останніх секундах? Якщо не реалізуєш таку кількість гольових моментів, то обов’язково пропустиш. Так і сталося.

Зінченко і Малиновський не показали тієї гри, яку від них чекають. У «Манчестер Сіті» і «Аталанті» вони собі такого не дозволяють.

— У чому головна причина такого результату?

— Потрібно наполегливо продовжувати працювати над реалізацією гольових моментів. У нас атакувальна збірна, але катастрофічно погана реалізація. У збірної України футболісти хорошого рівня, проте мені здалося, що деякі наші лідери не повністю віддавалися в минулій грі. Послугу робити не потрібно, а потрібно виходити на поле і гарувати. Той же Зінченко і Малиновський не показали тієї гри, яку від них чекають. Чесно, я не згоден з тим, що Зінченко став найкращим гравцем поєдинку. Я б теж міг віддавати левову частку передач назад. Від Олександра чекають набагато більшого в атаку. У «Манчестер Сіті» і «Аталанті» вони собі такого не дозволяють. А от на відміну від них той же Андрій Ярмоленко виступив на хорошому рівні. Це дійсно був лідер колективу.

— В минулому турі й Франція втратила очки. Тепер для нас ключовим стає матч проти команди Дідьє Дешама?

— Я б не сказав. Кожна гра, незважаючи на суперника, дуже важлива. На мій погляд, вже зараз можна сказати, що збірній України складно буде пробитися на чемпіонат світу. А що стосується поєдинку з Францією, то тут багато чого буде залежати від нашого налаштування, чи зможуть футболісти забути про цю осічку в Казахстані, яка, напевно, довго буде сидіти скалкою в серцях вболівальників.

У матчі з Казахстаном у збірної України, як я говорив, було багато моментів, але рівень цього суперника нижче середнього, тому рівнятися на цю гру не варто. У поєдинку з французами буде все по-іншому і будуть зовсім інші швидкості. Дай бог, щоб наш тренерський штаб зробив правильні висновки і налаштував команду на сильну гру. Гадаю, нам потрібно буде багато захищатись.

— Відсутність Кіліана Мбаппе збільшує шанси українців на позитивний результат?

— Давайте дивитися правді в очі. Навіть за відсутності цього футболіста у французів є кому задавати тон в атаці. Це Карім Бензема, Антуан Грізманн. Так, Мбаппе — це топ, але в атаці я б віддав перевагу тому ж Бензема, який може з напівмоменту зробити гол. У збірної Франції набагато вища конкуренція в команді, не дарма ж вони чемпіони світу.

Я розумію, що виграти буде вкрай складно, але навіть нічийний результат — 0:0 або 1:1 був би для нас непоганим підсумком.

— А у збірної України через перебір карток буде відсутній Зінченко…

— Нехай Олександр на мене не ображається, але в даній ситуації наша команда нічого не втратить. Можливо, він не в найкращій формі, але знову ж таки, від Зінченка варто було чекати набагато більшого в поєдинку з Казахстаном.

— Яким буде ваш прогноз на майбутній поєдинок?

— Я дуже буду переживати за збірну України і її тренерський штаб, на який за останні дні вилилося багато необґрунтованої критики. Я дуже сподіваюся, що Олександру Петракову зі своїми підопічними вдасться довести силу нашої команди. Я розумію, що виграти буде вкрай складно, але навіть нічийний результат — 0:0 або 1:1 був би для нас непоганим підсумком.

Все про матч Україна – Франція: прогнози, ставки, коефіцієнти букмекерів та шанси головної команди

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 2
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт