Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

5 подій для ставок на спорт. 5 квітня

Сергій Гумен
Редакція «Рейтингу Букмекерів» підготувала для вас п’ять найцікавіших подій для ставок на спорт на неділю, 5 квітня. Футбол, баскетбол та кіберспорт представлені у цьому матеріалі.
5 подій для ставок на спорт. 5 квітня

5 подій для ставок на спорт. 5 квітня

Футбол. Чемпіонат Білорусі. Вища ліга

У неділю, п’ятого квітня, продовжиться третій тур елітного дивізіону чемпіонату Білорусі. Пропонуємо розглянути ставки на два поєдинки сьогоднішнього ігрового дня.

5 подій для ставок на спорт. 5 квітня

5 подій для ставок на спорт. 5 квітня

У першому з них «Смолевичі» на своєму домашньому стадіоні приймуть футбольний клуб «Вітебськ». Шанси команд в майбутньому протистоянні практично рівні, згідно з оцінкою букмекерської контори Parimatch. На перемогу господарів поля встановлений коефіцієнт 2,8, що становить 34% ймовірності. Ставки на успіх гостей або нічийний результат приймаються з однаковим котируванням – 2,85 (33%). У цьому матчі експерти не чекають великої кількості голів. На тотал більше (1,5) дають досить високий коефіцієнт 1,6 (59%), на менше пропонують поставити за 2,33 (41%). Варіант «обидві заб’ють» можна зіграти з котируванням 2,2 (43%), якщо хоча б одна з команд не відзначиться голом, зіграє ставка з коефіцієнтом 1,63 (57%).

5 подій для ставок на спорт. 5 квітня

5 подій для ставок на спорт. 5 квітня

Програму третього туру Вищої ліги закриє поєдинок між мінським колективом «Іслочь» і ФК «Слуцьк». На думку букмекерської компанії Parimatch, столичний колектив є фаворитом цієї зустрічі. На перемогу «Іслочі» запропоноване котирування 1,79, що дорівнює 53% ймовірності. На успіх «Слуцька» встановлений коефіцієнт 5,0 (19%), а на нічию – 3,4 (28%). У 38% ймовірності (коефіцієнт – 2,5) оцінюється «вікторія» мінської команди з форою (-1). Що стосується тотала (2,5), то на цей варіант дають наступні ставки: на більше – 2,5 (38%), на менше – 1,53 (62%). Якщо обидві команди відзначаться голами, зіграє котирування 2,26 (41%). На сценарій, при якому хоча б один із суперників не зможе розпечатати ворота, запропонований коефіцієнт 1,59 (59%).

Баскетбол. Чемпіонат Китайського Тайбея

Чемпіонату Китайського Тайбея продовжує радувати шанувальників баскетболу регулярними матчами. Сьогодні відбудеться зустріч між командами «Цзютай Технолоджі» і «Юлон Дінос». Вище шанси на перемогу в цьому протистоянні у гостей. Букмекерська контора Favbet оцінює ймовірність успіху «Юлон Дінос» в основний час в 58% (коефіцієнт – 1,57). На перемогу господарів – «Цзютай Технолоджі» – дають можливість поставити за 2,59 (35%). Зробити ставку на нічийний результат можна за 13,0 (7%). Перемога «Юлон Дінос» з форою (-3,5) оцінюється в 54% ймовірності (котирування – 1,7). У цій зустрічі приймаються ставки на тотал (171,5): на більше – 1,69 (54%), на менше – 1,99 (46%).

Кіберспорт. Counter-Strike

5 подій для ставок на спорт. 5 квітня

5 подій для ставок на спорт. 5 квітня

Команди Astralis і Natus Vincere проведуть поєдинок в рамках турніру ESL Pro League EU. Шанси Astralis на перемогу оцінюються трохи вище, згідно з котируваннями в лінії букмекерської компанії Parimatch. На тріумф цього колективу запропонований коефіцієнт 1,62, що дорівнює 58% ймовірності. На «вікторію» Natus Vincere можна зробити ставку за 2,2 (42%). Поставити на «суху» перемогу Astralis (рахунок 2:0) пропонують з котируванням 2,95 (32%). На тотал (2,5) аналітики встановили наступні коефіцієнти: більше – 1,95 (48%), менше – 1,8 (52%).

Футбол. Чемпіонат Таджикистану. Вища ліга

Чемпіонат Таджикистану, попри пандемію коронавірусу, стартував за прикладом Вищої ліги Білорусі. У першому турі змагань відбудеться зустріч між клубами «Локомотив» (Памір) і «Файзкад». За версією букмекерської контори Favbet, шанси господарів поля на перемогу складають 57% ймовірності (коефіцієнт – 1,63). На нічийний результат приймаються ставки з котируванням 3,7 (25%). Поставити на успіх «Файзкада» можна за 5,0 (18%). Зіграти перемогу «Локомотива» з форою (-1) пропонують з коефіцієнтом 2,14 (43%). Ставки на тотал (2,5) пропонують зробити з наступними котируваннями: на більше – 1,94 (48%), на менше – 1,78 (52%). На варіант «обидві заб’ють» фаворитом вважається вибір «ні» з коефіцієнтом 1,78 (52%).

Експрес на Вищу Лігу Білорусі: граємо коефіцієнт 3,42

«Енергетик-БГУ» – «Мінськ». Прогноз і ставка Вадима Скічка

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт