Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

5 подій для ставок на спорт. 1 червня

Сергій Гумен
Редакція «Рейтингу Букмекерів» підготувала для вас п’ять найцікавіших подій для ставок на спорт на понеділок, 1 червня. Футбол, настільний теніс та кіберспорт представлені у цьому матеріалі.
5 подій для ставок на спорт. 1 червня

5 подій для ставок на спорт. 1 червня

Футбол. Чемпіонат Німеччини. Бундесліга

5 подій для ставок на спорт. 1 червня

5 подій для ставок на спорт. 1 червня

Програму матчів 29-го туру Бундесліги завершить поєдинок в Кельні, де місцева однойменна команда буде протистояти одному з лідерів чемпіонату Німеччини – «РБ Лейпцигу». Гостьовий колектив вважається фаворитом даного матчу, на думку букмекерської компанії Favbet. Зробити ставку на перемогу «РБ Лейпцига» кожен охочий має можливість з коефіцієнтом 1,49, що дорівнює 65% ймовірності. На успіх «Кельна» встановлене котирування 6,3 (15%). У 20% ймовірності (коефіцієнт – 4,8) аналітики оцінили шанси на нічийний результат. Якщо команда Юліана Нагельсмана зможе пробити фору (-1), зіграє ставка з коефіцієнтом 1,78 (54%). У цій зустрічі букмекери схиляються до тоталу більше (2,5) – 65% ймовірності або котирування 1,46. На тотал менше дають 2,75 (35%). Вибір «так» вважається фаворитом при ставці на варіант «обидві заб’ють» – 60% ймовірності або коефіцієнт 1,58.

Футбол. Чемпіонат Данії. Суперліга

У поєдинку 25-го туру чемпіонату Данії футбольний клуб «Копенгаген» на виїзді зіграє проти команди «Люнгбю». Столичний колектив вважається фаворитом протистояння, за версією букмекерської компанії Favbet. У 58% ймовірності (коефіцієнт – 1,64) оцінили експерти шанси «Копенгагена» відсвяткувати перемогу в матчі. Зробити ставку на успіх «Люнгбю» можна з котируванням 5,3 (18%). На нічийний результат запропонували 3,9 (24%). Сценарій, за яким столичний клуб виграє з форою (-1), оцінюється в 44% ймовірності (коефіцієнт – 2,14). Ставки на тотал (2,5) приймаються з наступними котируваннями: 1,86 (51%) – на більше, 1,96 (49%) – на менше. Вибір «так» вважається фаворитом при ставці на варіант «обидві заб’ють» – коефіцієнт 1,84 або 51% ймовірності.

Футбол. Чемпіонат Білорусі. Вища ліга

5 подій для ставок на спорт. 1 червня

5 подій для ставок на спорт. 1 червня

В рамках 11-го туру Вищої ліги чемпіонату Білорусі «Мінськ» на своєму домашньому стадіоні зіграє проти «Слуцька». Гості вважаються фаворитами зустрічі, згідно з оцінкою букмекерської контори Favbet. Ставки на перемогу «Слуцька» приймаються з коефіцієнтом 2,4, що становить 40% ймовірності. Поставити на успіх «Мінська» пропонують з котируванням 2,83 (33%). У 27% ймовірності (коефіцієнт – 3,55) оцінюються шанси на нічию в цьому матчі. У разі, якщо гості проб’ють фору (-1), буде виграшною ставка з котируванням 3,65 (26%). У цьому поєдинку очікується тотал більше (2,5) – коефіцієнт 1,83 або 52% ймовірності. На тотал менше дають 1,98 (48%). При ставці на варіант «обидві заб’ють» вище шанси у вибору «так» – 56% ймовірності (котирування – 1,66).

Настільний теніс. Ліга Про. Чоловіки

На турнірі Ліга Про відбудеться поєдинок між Євгеном Ілюхіним і Володимиром Немашкало. Перший названий тенісист вважається фаворитом протистояння, на думку букмекерської контори Parimatch. У 72% ймовірності (коефіцієнт – 1,29) експерти оцінили шанси Ілюхіна здобути перемогу в майбутньому матчі. Ставки на звитягу Немашкало приймаються з котируванням 3,4 (28%). Якщо фаворит зможе пробити фору (-7,5), зіграє ставка з коефіцієнтом 1,85 (51%). На тотал (72,5) запропоновані наступні котирування: 1,89 (49%) – на більше, 1,85 (51%) – на менше.

Кіберспорт. Dota 2. Parimatch League

Колективи Unique і Khan поміряються силами в рамках змагань Parimatch League. Шанси першої названої команди на перемогу виглядають набагато вище, ніж у другої. На успіх Unique букмекерська контора Parimatch дає котирування 1,3, що відповідає 72% ймовірності. На перемогу Khan встановлений коефіцієнт 3,33 (28%). Поставити на «вікторію» Unique пропонують за 2,0 (47%). У цьому протистоянні очікується тотал менше (2,5) – 57% ймовірності або коефіцієнт 1,63. На тотал більше можна зробити ставку з котируванням 2,2 (43%).

Експрес на Вищу Лігу: граємо коефіцієнт 3,13

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт