Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

5 подій для ставок на спорт. 26 травня

Сергій Гумен
Редакція «Рейтингу Букмекерів» підготувала для вас п’ять найцікавіших подій для ставок на спорт на вівторок, 26 травня. Футбол, настільний теніс та кіберспорт представлені у цьому матеріалі.
5 подій для ставок на спорт. 26 травня

5 подій для ставок на спорт. 26 травня

Футбол. Чемпіонат Німеччини. Бундесліга

5 подій для ставок на спорт. 26 травня

5 подій для ставок на спорт. 26 травня

Програму матчів 28-го туру відкриває центральна зустріч, в якій дортмундська «Боруссія» на своєму домашньому стадіоні «Сігнал Ідуна Парк» зіграє проти лідера чемпіонату – мюнхенської «Баварії». Гості вважаються фаворитами поєдинку, на думку букмекерської контори Favbet. Ставки на перемогу команди Ганса-Дітера Фліка приймаються з коефіцієнтом 1,94, який становить 50% ймовірності. Поставити на успіх «Боруссії» експерти пропонують з котируванням 3,5 (28%). Зробити ставку на нічийний результат кожен охочий може за 4,3 (22%). Якщо «Баварія» зможе пробити фору (-1), зіграє ставка з котируванням 2,45 (39%). В майбутньому протистоянні букмекери схиляються до тоталу більше (2,5) – на такий розвиток подій встановлений коефіцієнт 1,41, що відповідає 68% ймовірності. На тотал менше можна поставити за 2,95 (32%). При ставці на варіант «обидві заб’ють» імовірнішим виглядає вибір «так» з котируванням 1,4 (68%).

5 подій для ставок на спорт. 26 травня

5 подій для ставок на спорт. 26 травня

Ще в одному поєдинку сьогоднішнього ігрового дня силами поміряються леверкузенський «Байєр» і «Вольфсбург». Команди посідають четверте та шосте місця в турнірній таблиці Бундесліги відповідно. Шанси на перемогу в цьому матчі вище у леверкузенського колективу, який грає на своєму полі. Зробити ставку на успіх «Фармацевтів» пропонують з коефіцієнтом 1,78, що дорівнює 55% ймовірності. У 22% ймовірності (котирування – 4,35) букмекерська компанія Favbet оцінює шанси «Вольфсбурга» набрати три очки у Леверкузені. На нічию можна поставити за 4,15 (23%). Якщо «Байєр» зможе перемогти з форою (-1), зіграє ставка з коефіцієнтом 2,21 (43%). У сьогоднішній зустрічі аналітики очікують тотал більше (2,5) – на такий варіант дають котирування 1,6 (59%). На тотал менше ставки приймаються за 2,34 (41%). Вибір «так» вважається фаворитом при ставці на варіант «обидві заб’ють» – 59% ймовірності або коефіцієнт 1,62.

Футбол. Чемпіонат Чехії. Ліга 1

Празька «Славія», яка посідає перше місце в турнірній таблиці Ліги 1, на виїзді зіграє проти «Млади Болеслав» в рамках 25-го туру чемпіонату Чехії. Столичний клуб вважається явним фаворитом майбутнього матчу – на перемогу «Славії» букмекерська контора Favbet запропонувала коефіцієнт 1, 48, який дорівнює 64% ймовірності. На успіх «Млади Болеслав» встановлене котирування 6,2 (15%). На нічийний результат дають 4,45 (21%). У разі перемоги «Славії» з форою (-1), буде виграшною ставка з коефіцієнтом 1,82 (52%). У цій зустрічі очікується тотал більше (2,5) – 57% ймовірності або котирування 1,65. Зробити ставку на тотал менше пропонують з коефіцієнтом 2,15, що відповідає 43% ймовірності. Котирування 1,73 (54%) встановлене ​​на вибір «так» при ставці на варіант «обидві заб’ють».

Настільний теніс. Ліга Про. Чоловіки

На турнірі Ліга Про з настільного тенісу відбудеться поєдинок між Володимиром Сафоновим і Ярославом Трояновим. Другий названий спортсмен вважається явним фаворитом майбутньої зустрічі. Поставити на перемогу Троянова кожен охочий має можливість з коефіцієнтом 1,42, що відповідає 66% ймовірності. Ставки на «вікторію» Сафонова приймаються з котируванням 2,74 (34%). Успіх Троянова з форою (-5,5) оцінюється в 51% ймовірності (коефіцієнт – 1,83). Зробити ставки на тотал (74,5) букмекерська контора Parimatch пропонує з наступними коефіцієнтами: на більше – 1,88 (49,7%), на менше – 1,86 (50,3%).

Кіберспорт. Counter-Strike. Dreamhack Masters Spring EU

5 подій для ставок на спорт. 26 травня

5 подій для ставок на спорт. 26 травня

Команди Fnatic і GODSENT виявлять сильнішого в рамках турніру Dreamhack Masters Spring EU. Перший названий колектив має вищі шанси на перемогу – ставку на успіх Fnatic можна зробити з коефіцієнтом 1,35, який становить 69% ймовірності. На перемогу GODSENT запропоноване котирування 3,04 (31%). Якщо Fnatic зможе пробити фору (-1,5), зіграє ставка з коефіцієнтом 2,1 (45%). У цьому протистоянні експерти схиляються до тоталу менше (2,5) – 55% ймовірності або котирування 1,7. На тотал більше дають коефіцієнт 2,08 (45%).

Експрес на Чемпіонат Чехії: граємо коефіцієнт 3,01

«Боруссія» Дортмунд – «Баварія». Прогноз і ставки Олексія Андронова

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт