Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

5 подій для ставок на спорт. 16 травня

Сергій Гумен
Редакція «Рейтингу Букмекерів» підготувала для вас п’ять найцікавіших подій для ставок на спорт на суботу, 16 травня. Футбол, баскетбол і кіберспорт представлені у цьому матеріалі.
5 подій для ставок на спорт. 16 травня

5 подій для ставок на спорт. 16 травня

Футбол. Чемпіонат Німеччини. Бундесліга

5 подій для ставок на спорт. 16 травня

5 подій для ставок на спорт. 16 травня

Німецька Бундесліга першою виходить з карантину серед топових європейських чемпіонатів. У суботу, 16-го травня, стартують поєдинки 26-го туру чемпіонату. В одному з них зустрінуться дортмундська «Боруссія», яка бореться за чемпіонський титул, і гельзенкірхенський «Шальке». Господарі вважаються фаворитами майбутнього протистояння, згідно з оцінкою букмекерської контори Favbet. Зробити ставку на успіх «Боруссії» пропонують з котируванням 1,52, що дорівнює 64% ймовірності. Якщо ви вважаєте, що перемогу в цьому матчі відсвяткує «Шальке», вашій увазі наданий коефіцієнт 6,4 (15%). На нічийний результат дають 4,55 (21%). У 53% ймовірності аналітики оцінили можливу перемогу дортмундського колективу з форою (-1). У цьому матчі очікується тотал більше (2,5) – 57% ймовірності або коефіцієнт 1,67. Поставити на тотал менше можна з котируванням 2,22 (43%). При ставці на варіант «обидві заб’ють» фаворитом вважається вибір «так» з коефіцієнтом 1,81 (53%).

5 подій для ставок на спорт. 16 травня

5 подій для ставок на спорт. 16 травня

Ще в одній зустрічі сьогоднішнього ігрового дня відносини з’ясовуватимуть «РБ Лейпциг», який розташовується на третьому місці, і «Фрайбург». Господарі стадіону вважаються явними фаворитами поєдинку, згідно з оцінкою букмекерської компанії Favbet. У 73% ймовірності (коефіцієнт – 1,32) експерти оцінили шанси «РБ Лейпцига» відсвяткувати перемогу в матчі. Котирування 10,0 (10%) букмекер встановив на перемогу «Фрайбурга». Що стосується нічиєї, то на такий варіант розвитку подій дають коефіцієнт 5,6 (17%). Ставку на перемогу «Биків» з форою (-1) кожен охочий може зробити за 1,47 (65%). Ставки на тотал (2,5) приймаються з наступними котируваннями: 1,59 (60%) – на більше, 2,39 (40%) – на менше. Вибір «ні» вважається фаворитом при ставці на варіант «обидві заб’ють» – коефіцієнт 1,86 або 51% ймовірності.

Футбол. Чемпіонат Білорусі. Вища ліга

5 подій для ставок на спорт. 16 травня

5 подій для ставок на спорт. 16 травня

У центральному поєдинку дев’ятого туру Вищої ліги чемпіонату Білорусі БАТЕ на своєму полі в Борисові зіграє проти ФК «Слуцьк». Варто зазначити, що команди посідають друге і третє місця в турнірній таблиці відповідно. Явним фаворитом зустрічі вважається БАТЕ, на перемогу цього колективу букмекерська контора Favbet запропонувала коефіцієнт 1,36, що відповідає 70% ймовірності. Поставити на «вікторію» гостей можна з котируванням 7,3 (13%). На нічийний результат встановлений коефіцієнт 5,6 (17%). У 63% ймовірності (котирування – 1,51) експерти оцінюють перемогу БАТЕ з форою (-1). У цьому протистоянні очікується тотал більше (2,5) – на такий сценарій дають коефіцієнт 1,58 (60%). Зробити ставку на тотал менше пропонують з котируванням 2,33 (40%). Варіант «ні» вважається фаворитом при виборі ставки на «обидві заб’ють» – коефіцієнт 1,85 або 51% ймовірності.

Баскетбол. Чемпіонат Камеруну

В рамках чемпіонату Камеруну відбудеться поєдинок команд «Волканік Ворріорс Буеа» й «Університет Дуала». Беззаперечним фаворитом майбутньої зустрічі вважається другий названий колектив. На перемогу «Університету Дуала» в основний час букмекерська контора Parimatch встановила коефіцієнт 1,05, який становить 86% ймовірності. Зробити ставку на успіх «Волканік Ворріорс Буеа» пропонують з котируванням 9,6 (9%). Що стосується нічийного результату, то на такий сценарій дають 18,0 (5%). У 49% ймовірності (котирування – 1,9) оцінюється можливий успіх гостей з форою (-17,5). Ставки на тотал (128,5) букмекер приймає з наступними коефіцієнтами: 1,88 (49,7%) – на більше, 1,86 (50,3%) – на менше.

Кіберспорт. Dota 2. Gamers Without Borders

В рамках змагань Gamers Without Borders відбудеться поєдинок команд Natus Vincere та OG. За версією букмекерської контори Parimatch, вище шанси на перемогу в цьому протистоянні у другого названого колективу. Зробити ставку на «вікторію» OG аналітики пропонують з коефіцієнтом 1,37, що дорівнює 68% ймовірності. Якщо ви хочете поставити на успіх української команди Natus Vincere, вашій увазі надане котирування 2,95 (32%). У 43% (коефіцієнт – 2,15) ймовірності оцінюються шанси OG здобути перемогу з форою (-1,5). У цій зустрічі букмекери схиляються до тоталу менше (2,5) – на такий варіант встановлений коефіцієнт 1,72 (54%). Котирування 2,05 (46%) запропоноване на тотал більше.

«Енергетик-БДУ» – «Динамо» Брест. Прогноз і ставки Олександра Золотогорського

«РБ Лейпциг» – «Фрайбург». Прогноз і ставка Вадима Скічка

Суперекспрес на уїк-енд: граємо коефіцієнт 9.05

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт