Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

5 подій для ставок на спорт. 13 травня

Сергій Гумен
Редакція «Рейтингу Букмекерів» підготувала для вас п’ять найцікавіших подій для ставок на спорт на середу, 13 травня. Баскетбол, футбол і бейсбол представлені у цьому матеріалі.
5 подій для ставок на спорт. 13 травня

5 подій для ставок на спорт. 13 травня

Баскетбол. Чемпіонат Камеруну

В рамках чергового ігрового дня чемпіонату Камеруну з баскетболу відбудеться зустріч між командами «Ле Нкам» і «Університет Дуала». Перший названий колектив вважається фаворитом майбутнього протистояння, на думку букмекерської контори Parimatch. Зробити ставку на перемогу «Ле Нкама» в основний час пропонують з котируванням 1,7, яке дорівнює 53% ймовірності. Якщо ви бажаєте поставити на успіх «Університету Дуала», вашій увазі наданий коефіцієнт 2,22 (41%). Ставки на нічийний результат приймаються за 14,0 (6%). У 47,7% ймовірності (котирування – 1,88) експерти оцінюють шанси господарів на перемогу з форою (-2,5). Ставки на тотал (143,5) букмекери приймають з наступними коефіцієнтами: 1,9 (49,2%) – більше, 1,84 (50,8%) – менше.

Програму поєдинків сьогоднішнього ігрового дня продовжить зустріч між командами «Волканік Ворріорс Буеа» і «Еколь». Беззаперечним фаворитом матчу вважаються гості. На перемогу колективу «Еколь» в основний час букмекерська компанія Parimatch встановила коефіцієнт 1,05, що відповідає 86% ймовірності. Ставки на сенсаційний успіх клубу «Волканік Ворріорс Буеа» приймаються з котируванням 8,6 (10%). На нічию можна поставити за 25,5 (4%). У 50% ймовірності (коефіцієнт – 1,87) аналітики оцінюють можливу перемогу гостей з форою (-15,5). Ставки на тотал (135,5) приймаються з наступними котируваннями: на більше – 1,88 (49,7%), на менше – 1,86 (50,3%).

Футбол. Чемпіонат Туркменістану. Вища ліга

5 подій для ставок на спорт. 13 травня

5 подій для ставок на спорт. 13 травня

У чемпіонаті Туркменістану стартують поєдинки восьмого туру. Програму матчів сьогоднішнього ігрового дня відкриє зустріч між клубами «Мерв» і «Алтин Асир». Набагато вище шанси на перемогу в цьому матчі у гостей. Букмекерська контора Parimatch встановила котирування 1,2 (75%) на перемогу «Алтин Асира». Ставки на успіх «Мерва» приймаються з коефіцієнтом 9,9, що відповідає всього 9% ймовірності. Поставити на нічийний результат кожен охочий має можливість з котируванням 5,8 (16%). Якщо ви вважаєте, що гості зможуть пробити фору (-2), то вашій увазі наданий коефіцієнт 2,05 (45%). У цій грі експерти схиляються до тоталу більше (3,0) – на такий розвиток подій дають котирування 1,8 (51%). Поставити на менше можна за 1,91 (49%). При ставці на «обидві заб’ють» фаворитом вважається вибір «ні» з коефіцієнтом 1,67 (55%).

5 подій для ставок на спорт. 13 травня

5 подій для ставок на спорт. 13 травня

Ще в одній зустрічі середи відносини з’ясовуватимуть команди «Небітчі» і «Ахал». Гості вважаються явними фаворитами протистояння, за версією букмекерської контори Parimatch. У 76% ймовірності аналітики оцінюють шанси «Ахала» відсвяткувати перемогу в цьому матчі. Коефіцієнт 10,0 (9%) встановлений на сенсаційну «вікторію» господарів. Ставки на нічию приймаються за 5,8 (15%). Зробити ставку на перемогу «Ахала» з форою (-2) пропонують з котируванням 2,04 (45%). У цьому матчі букмекери чекають тотал більше (3,0). На такий сценарій встановлений коефіцієнт 1,74 (53%). На менше можна поставити за 1,98 (47%). Варіант «ні» з коефіцієнтом 1,73 (53%) вважається фаворитом при ставці на «обидві заб’ють».

Бейсбол. Китайський Тайбей. CPBL

В рамках чемпіонату Китайського Тайбея з бейсболу пройде матч між командами «Юні Лайонс» і «Ракутен Манкіс». Згідно з оцінкою букмекерської компанії Parimatch, явним фаворитом цього поєдинку вважається другою названий клуб. Ставки на успіх «Ракутен Манкіс» приймаються з коефіцієнтом 1,27, який становить 74% ймовірності. Що стосується ставок на перемогу «Юні Лайонс», то вони приймаються з котируванням 3,57 (26%). У 56% ймовірності (котирування – 1,66) букмекери оцінили ймовірність перемогу «Ракутен Манкіс» з форою (-3,0). Поставить ставку на тотал (15,0) кожен охочий може з такими коефіцієнтами: 1,89 (49,5%) – на більше, 1,85 (50,5%) – на менше.

Прогноз і ставка. «Ашхабад» – «Шагадам»: очікуємо на голи

Прогноз і ставка. NiP – FaZe: «Ніндзя в піжамах» можуть здолати європейський мікс

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт