Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

5 подій для ставок на спорт. 12 травня

Сергій Гумен
Редакція «Рейтингу Букмекерів» підготувала для вас п’ять найцікавіших подій для ставок на спорт на вівторок, 12 травня. Баскетбол, бейсбол та кіберспорт представлені у цьому матеріалі.
5 подій для ставок на спорт. 12 травня

5 подій для ставок на спорт. 12 травня

Баскетбол. Чемпіонат Камеруну

Команди «Еколь» і «Ле Нкам» проведуть товариський матч в рамках чемпіонату Камеруну з баскетболу. Фаворитом майбутньої зустрічі вважаються гості. На перемогу «Ле Нкаму» в основний час букмекерська контора Parimatch приймає ставки з коефіцієнтом 1,78, який становить 51% ймовірності. Якщо ви бажаєте поставити на успіх господарів, то вашій увазі запропоноване котирування 2,1 (43%). Поставити на нічийний результат можна за 13,8 (6%). У 51% ймовірності (коефіцієнт – 1,82) експерти оцінюють можливу перемогу колективу «Ле Нкам» з форою (-1,5). Ставки на тотал (136,5) приймаються з наступними котируваннями: 1,88 (49,7%) – на більше, 1,86 (50,3%) – на менше.

Бейсбол. Китайський Тайбей. CPBL

В рамках чемпіонату Китайського Тайбея з бейсболу відбудеться зустріч команд «Юні Лайонс» і «Ракутен Манкіс». Гості вважаються фаворитами майбутнього протистояння, згідно з версією букмекерської компанії Parimatch. Поставити на успіх «Ракутен Манкіс» аналітики пропонують з котируванням 1,42, що відповідає 66% ймовірності. Що стосується можливої перемоги «Юні Лайонс», то такий розвиток подій оцінюється в 34% ймовірності (коефіцієнт – 2,72). Якщо ви вважаєте, що гості зможуть пробити фору (-2,5), вашій увазі надане котирування 1,89 (49,5%). У цьому матчі очікується тотал менше (15,5) – такий сценарій оцінюється в 51% ймовірності (коефіцієнт – 1,84). Ставки на тотал більше приймаються з котируванням 1,9 (49%).

Кіберспорт. Counter-Strike. ESL One Road To Rio EU

5 подій для ставок на спорт. 12 травня

5 подій для ставок на спорт. 12 травня

Колективи Fnatic і Movistar Riders поміряються силами на турнірі ESL One Road To Rio EU. Явним фаворитом цього протистояння вважається перша названа команда. У 78% ймовірності (коефіцієнт – 1,2) букмекерська контора Parimatch оцінює можливу перемогу шведського колективу. Якщо ви хочете поставити на сенсаційну звитягу Movistar Riders, вашій увазі надане котирування 4,2, що дорівнює 22% ймовірності. Перемога Fnatic з форою (-1,5) оцінюється коефіцієнтом 1,77 (53%). У цьому поєдинку букмекери очікують тотал менше (2,5). На такий розвиток подій встановлене котирування 1,55 (60%). Ставки на тотал більше приймаються з коефіцієнтом 2,35 (40%).

5 подій для ставок на спорт. 12 травня

5 подій для ставок на спорт. 12 травня

Ще в одному поєдинку турніру зустрінуться команди ENCE і Copenhagen Flames. Вище шанси на перемогу в цьому матчі у першій названої команди. У 64% ймовірності (коефіцієнт – 1,45) букмекерська контора Parimatch оцінила шанси ENCE на успіх в майбутній зустрічі. Котируванням 2,62 (36%) аналітики оцінили шанси на перемогу Copenhagen Flames. Поставити на «вікторію» фаворита з форою (-1,5) кожен охочий має можливість з коефіцієнтом 2,55 (37%). Ставки на тотал більше/менше (2,5) приймаються з однаковим котируванням 1,87 (50%).

Кіберспорт. Dota 2. Parimatch League

На змаганнях Parimatch League відносини з’ясовуватимуть колективи FlyToMoon 2.0 і Empire Hope. Фаворитом цього поєдинку, за версією букмекерської контори Parimatch, вважається перша названа команда. У 55% ймовірності (коефіцієнт – 1,7) експерти оцінюють шанси FlyToMoon 2.0 на перемогу в матчі. Ставки на «вікторію» Empire Hope букмекер приймає з котируванням 2,08, що дорівнює 45% ймовірності. Можлива перемога FlyToMoon 2.0 з форою (-1,5) оцінюється коефіцієнтом 3,2 (29%). Ставки на тотал більше/менше (2,5) приймаються з однаковим котируванням – 1,87 (50%).

Олександр Петрик: «Букмекери зробили крок назустріч кіберспорту, хоча до цього він був не в пріоритеті»

Букмекери оцінили шанси Ярославського знову стати власником «Металіста»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт