Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

31% – шанси Сетьєна залишитися головним тренером «Барселони» у наступному сезоні

Сергій Гумен
Експерти букмекерської контори Tennisi оцінила шанси Кіке Сетьєна продовжити тренувати каталонську команду в сезоні 2020/2021. Шанси на те, що іспанська команда стартує в новому сезоні під керівництвом цього фахівця, складають 31% ймовірності (3,0). У разі, якщо боси «Барселони» вирішать звільнити тренера, тоді зіграє ставка з котируванням 1,34 (69%).
31% - шанси Сетьєна залишитися головним тренером «Барселони» у наступному сезоні

31% – шанси Сетьєна залишитися головним тренером «Барселони» у наступному сезоні

Зовсім недавно президент каталонської «Барселони» Хосеп Марія Бартомеу провів зустріч з головним тренером команди Кіке Сетьєном, на якій сторони обговорили результати клубу в сезоні 2019/2020, про це повідомило видання Sport.es.

В ході бесіди було прийнято рішення, що «Синьо-гранатові» не звільнять 61-річного фахівця до завершення поточного сезону. Таким чином, Сетьєн керуватиме командою в матчі-відповіді проти «Наполі» в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Що стосується подальшого майбутнього тренера на «Камп Ноу», то воно поки залишається туманним.

Букмекерська компанія Tennisi оцінила шанси Сетьєна продовжити тренувати каталонський гранд у наступному сезоні. Шанси на те, що іспанська команда стартує в новому сезоні під керівництвом нинішнього наставника, оцінюються в 31% ймовірності (коефіцієнт – 3,0). Якщо ж керівництво «Барселони» прийме рішення відправити фахівця у відставку, тоді буде виграшною ставка з котируванням 1,34 (69%).

Серед потенційних наступників Сетьєна аналітики називають прізвища багатьох відомих тренерів. Найбільші шанси стати наступним керманичем «Синьо-гранатових» мають нідерландець Патрік Клюйверт та іспанець Хаві Ернандес. Призначення кожного з цих тренерів оцінюється експертами у 25% ймовірності (4,0). Трохи менші шанси очолити команду має Хав’єр Гарсія Пімента, який зараз працює на аналогічній посаді в «Барселоні Б». Поставити на призначення цього тренера можна з коефіцієнтом 5,0, що дорівнює 20% ймовірності.

Серед інших варіантів пропонують розглянути кандидатури наступних представників тренерського цеху: Массіміліано Аллегрі, Рональд Куман, Лоран Блан, Марсело Гальярдо (всі – по 10%, 10,0), Маурісіо Почеттіно (7%, 15,0), Арсен Венгер (3%, 30,0), Тьєррі Анрі (2%, 50,0). Якщо каталонців очолить аргентинець Ліонель Мессі, який наразі є футболістом команди, то зіграє ставка з котируванням 100,0 (1%).

Нагадаємо, що Сетьєн був призначений головним тренером «Барселони» в січні поточного року після звільнення Ернесто Вальверде. Чинний контракт наставника з каталонським грандом розрахований до літа 2022-го року. Під керівництвом Сетьєна «Синьо-гранатові» поступилися мадридському «Реалу» в боротьбі за чемпіонський титул Прімери. Команда фінішувала на другому місці з відставанням у п’ять очок від «Королівського» клубу.

В рамках плей-оф Ліги чемпіонів «Барселона» має провести матч-відповідь з італійським клубом «Наполі». Поєдинок 1/8 фіналу турніру відбудеться на «Камп Ноу» в середу, восьмого серпня. У першому матчі, які пройшов в Неаполі, була зафіксована нічия з рахунком 1:1.

28% – шанси Гвардіоли очолити «Барселону» після Сетьєна

«Барселона» може підписати колишнього форварда «Динамо»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт