Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

28% – шанси Гвардіоли очолити «Барселону» після Сетьєна

Владислав Стародубцев
Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола може покинути англійський клуб після того, як стало відомо, що «Містяни» отримали від УЄФА дискваліфікацію з Ліги чемпіонів та інших єврокубків на два роки через порушення правил фінансового фейр-плею. Покарання розповсюджується на сезони 2020/2021 та 2021/2022.
28% - шанси Гвардіоли очолити «Барселону» після Сетьєна

28% – шанси Гвардіоли очолити «Барселону» після Сетьєна

Експерти букмекерської компанії Favbet відкрили лінію, в якій запропонували спрогнозувати, хто очолить «Барселону» після ери нинішнього наставника  «Блаугранас» Кіке Сетьєна.

Фаворитом на те, аби замінити Сетєна у «Барсі», на думку аналітиків, є головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола. Поставити на такий перебіг подій можна з котируванням 3.75 або 28% ймовірності.

Зазначимо, що ймовірність того, що Гвардіола повернеться в «Барселону» збільшилася через дискваліфікацію англійської команди з Ліги чемпіонів та інших єврокубків на два сезони (2020/2021 та 2021/2022 – прим.). Причина – порушення правил фінансового фейр-плею.

Через цю новину у британських ЗМІ поповзли чутки про можливий відхід Хосепа Гвардіоли з тренерського містка «Ман Сіті» та повернення на «Камп Ноу». Цікаво, що у контракті Пепа є пункт, згідно з яким він може покинути Туманний Альбіон влітку поточного року безкоштовно.

Також високо оцінюють шанси на те, аби стати наступним тренером «Барселони», колишнього тренера «Тоттенхема» Маурісіо Почеттіно, адже аргентинський фахівець наразі перебуває без роботи. На його призначення на посаду головного тренера іспанського гранда пропонують коефіцієнт 5.50 або 18% ймовірності.

Більш примарними, на думку букмекерів, є шанси легенд каталонського клубу Хаві та Іньєсти. На наставника катарського клубу «Аль-Садд» можна поставити з котируванням 11 або 9% ймовірності, а на кандидатуру Андреаса пропонують коефіцієнт 15 або 6% ймовірності.

Зазначимо, Кіке Сетьєн став керманичем тренером «Барселони» 13 червня 2020-го року, замінивши на посаді наставника «Синьо-гранатових» Ернесто Вальверде, який був звільнений.

61-річний фахівець підписав контракт з «Блаугранас» за схемою 0,5+1+1.

Букмекери оцінили ймовірність продажу «Манчестер Сіті»

«Ювентус» може шокувати футбольний світ призначенням Гвардіоли

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт