Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

3 історії успіху з 1xBet, які мотивують робити ставки

Ярослав П'ятницький
2021-й рік для багатьох видався непростим. Але навіть у найважчі моменти важливо бачити світло попереду, не сумувати та вірити в удачу. Тим паче, що і в 2021-му були яскраві приклади людей, які ставили на себе та свою зірку – і були сповна винагороджені за це.

3 історії успіху з 1xBet, які мотивують робити ставки

Унікальний успіх прийшов відразу до трьох гравців 1xBet, які досягли астрономічних виграшів, використовуючи свої знання та інтуїцію під час прогнозування спортивних подій. Кожна з цих історій має бути почутою.

Щасливчик, який виграв понад 2 мільйони доларів

Все почалося з квітневої перемоги гравця 1xBet, на ім’я Мухажан. Йому вдалося скласти експрес із 44 подій, який приніс фантастичний виграш – понад 2 мільйони доларів. Ставка чоловіка склала 230 доларів. Виграш забезпечили правильно підібрані події зі світу футболу.

Похвально, що Мухажан насамперед витратив частину виграшу на допомогу тваринам, закривши борги деяких ветеринарних клінік у своєму місті. Соціальна відповідальність, яка проявляється у бажанні допомогти іншим – це не гарантія успіху, але частий його супутник.

Ставка на два матчі з неймовірним коефіцієнтом

Наступним гравцем, якому пощастило, став Олександр. Він ризикнув зробити ставки у червні під час Євро-2020.

Його приклад – доказ того, що необов’язково підбирати довгі ланцюжки подій, аби зірвати великий куш. Олександр зробив ставку розміром 12 доларів всього на дві події, але які: нічиї з точним рахунком 3:3 в основний час матчів 1/8 плей-оф Євро-2020 Хорватія – Іспанія та Франція – Швейцарія.

1xe3

Сумарний коефіцієнт експресу становив 9191, а виграш, отриманий вболівальником – понад 110 тисяч доларів! І нехай того вечора не було людей сумніших за гравців Франції та Хорватії: обидва фіналісти останнього чемпіонату світу явно очікували від Євро більшого. Проте одна людина точно була абсолютно щасливою.

Чоловік, який розбагатів майже на 125 тисяч доларів

Третім Щасливчиком з великої літери став чоловік, якого звати Баїр. У грудні 2021-го він зарядив більш ніж 1300 доларів на експрес із 15 подій. Підсумковий коефіцієнт – 95. Виграш не може не захоплювати – майже 125 тисяч доларів.

На відміну від двох інших героїв Баїр підібрав події для експреса не тільки з футболу, а й з хокею. Сам гравець потім зізнався, що обрав 1xBet, тому що тут коефіцієнти вищі, ніж в інших букмекерів, а ставки у додатку можна зробити максимально комфортно та швидко.

Приєднуйтеся до клієнтів надійного букмекера і, можливо, на початку 2023-го героями подібного матеріалу станете саме ви!

Топ-5 спортивних подій 2022 року, на які вже можна ставити на 1xBet

Світове визнання: 1xBet отримав 10 номінацій премії International Gaming Awards

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі 1
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт