Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Зінченко покине «Манчестер Сіті»? Букмекери оцінили шанси Сашка змінити команду

Владислав Стародубцев
Півзахисник «Манчестер Сіті» та збірної України Олександр Зінченко взимку може змінити клубну прописку? Принаймні на такий перебіг подій пропонує лінію букмекер Favbet.
Зінченко покине «Манчестер Сіті»? Букмекери оцінили шанси Сашка змінити команду

Зінченко покине «Манчестер Сіті»? Букмекери оцінили шанси Сашка змінити команду

Клієнтам компанії запропонували спрогнозували клуб 23-річного гравця станом на початок лютого наступного року. На сценарій, за яким Вулверхемптон підпише Олександра, пропонують укласти парі за 2.75 (36% ймовірності), зіграє ставка за 7.50 (13%), якщо Зінченко повернеться у нідерландський «ПСВ». «Манчестер Сіті» – найімовірніший варіант продовження кар’єри (1.50, 66,6%). 

Водночас у низки клубів значно менше шансів підписати футболіста: «Наполі» (15.0, 6,6%), «Севілья» (15.0, 6,6%), «Барселона» (30.0, 3%). 

Контекст

Днями у британській пресі з’явилася інформація про можливий відхід Зінченка з «Манчестер Сіті». Мовляв, «Містяни» готові попрощатися з ним взимку. У придбанні українця зацікавлені «Вулверхемптон», «Саутгемптон, «Лестер» і «Вест Хем», а також клуби з Італії, Іспанії, Німеччини та навіть Росії. 

Головний тренер команди Хосеп Гвардіола поговорив з Сашком щодо його майбутнього. У ході розмови буцімто стало зрозуміло, що продаж Зінченка – не головна мета клубу, але, якщо надійде вигідна пропозиція, котра влаштує і «Ман Сіті» і гравця, відтинок кар’єри хавбека у таборі «Містян» завершиться. Також іспанець підкреслив, що Олександр може залишитися у команді за умови мотивації боротьби за місце у стартовому складі.

У сезоні 2020/2021 років Зінченко зіграє лишень 13 хвилин, і це при тому, що уже минула третина матчів у чемпіонаті. На позиції лівого оборонця, де Сашко стабільно грав протягом попередніх двох років, наразі виступає Жоау Канселу або Бенжамен Менді. 

Його контракт з «Манчестер Сіті» діє до 30-го червня 2024-го року. Відповідно до оцінки порталу Transfermarkt, наразі вартість гравця складає 20 млн євро. 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», відомий футбольний агент Міно Райола, який представляє інтереси півзахисника «Манчестер Юнайтед» Поля Погба, спровокував обвал коефіцієнту на повернення його клієнта у «Ювентус».

Контракт діє до літа: букмекери приймають ставки на відхід Мессі з «Барселони»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт