Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Збірна України з 62% імовірністю переможе Північну Македонію – букмекери

Владислав Стародубцев
У другому турі групового етапу збірна України в статусі номінальних господарів в Бухаресті протистоятиме Північній Македонії. Які коефіцієнти на цей поєдинок пропонує букмекерська компанія Favbet, дізнаєтесь у бетторському прев’ю «РБ».
Збірна України з 62% імовірністю переможе в матчі з Північною Македонією - букмекери

Збірна України з 62% імовірністю переможе в матчі з Північною Македонією – букмекери

За оцінкою букмекера, підопічні Андрія Шевченка – беззаперечний фаворит майбутнього протистояння. Перемога збірної України – 62% (коефіцієнт – 1.55), виграш збірної Північної Македонії – 14% (7.0), нічия – 24% (4.15). Себто фіксуємо, що ймовірність тріумфу «Синьо-жовтих» понад втричі вища, аніж у суперника. 

У 43% оцінюють шанси сценарію, за яким наша національна команда святкуватиме звитягу з різницею щонайменше у два голи (фора -1), тоді як 19% – що «Червоні леви» здобудуть три очки або бодай зіграють внічию (фора 0). Водночас, найімовірніше, один з колективів не зможе забити у матчі. Про це свідчать котирування: 54% проти 46%.

Практично аналогічний розклад сил у маркеті на загальний тотал голів: «більше» – 47%, «низ» – 53%. Сума вашого парі помножиться на 3.20 (31%), якщо «Синьо-жовті» проб’ють індивідуальний тотал більше 2,5. Головні гольові надії у матчі покладають на лідерів атак збірної України – Романа Яремчука (41,5%), Андрія Ярмоленка (38,5%) і Руслана Малиновського (35,5%). У складі національної команди Північної Македонії 37-річний Горан Пандєв – перший за шансами на забитий м’яч (22%). 

Українці змогли відігратися з 0:2 в Амстердамі

Українці змогли відігратися з 0:2 в Амстердамі

Розділ з прогнозами на Євро-2020

Статистичні факти про матч Україна – Північна Македонія

  • В стартовому турі групового етапу Євро українці в Амстердамі мінімально поступилися нідерландцям (3:2), а австрійці без надзусиль виграли у македонців (3:1);
  • Майбутній матч стане п’ятим в історії протистоянь команд. Мінімальна перевага за перемогами на користь «Синьо-жовтих»: 2 проти 1. Ще в одному поєдинку колективи не змогли виявити сильнішого. У відборі до Євро-2016 українці двічі виграли: 1:0 вдома і 2:0 на виїзді;
  • Північна Македонія вперше в історії грає у фінальній частині чемпіонату Європи. До цього Євро максимум «Червоних левів» були четверті місця у кваліфікаціях на найбільші турніри;
  • Збірна України програла 6 з попередніх 7 поєдинків на чемпіонатах Європи. Востаннє «Синьо-жовті» вигравали у стартовому турі домашнього Євро-2012 проти Швеції (2:1). Тоді дубль оформив нинішній головний тренер збірної Андрій Шевченко;
  • Українці жодного разу не грали матчі в Бухаресті. На території Румунії наша національна команда відіграла один поєдинок. Більш як 19 років тому «Синьо-жовті» програли місцевій збірній з рахунком 1:4 на стадіоні «Георгі Хаджи» у Констанці.
  • У нинішньому складі українців є лишень один гравець, який забивав Північній Македонії, – це півзахисник Сергій Сидорчук. Капітан «Динамо» забив єдиний і переможний гол у 3 турі відбору до чемпіонату Європи у Франції (2016).
Чи зможе команда Шевченка виграти перший матч на Євро?

Чи зможе команда Шевченка виграти перший матч на Євро?

Кадрові втрати 

Напевно головна проблема збірної України – лівий фланг атаки, адже вінгер «Ференцвароша» Олександр Зубков отримав травму у матчі з Нідерландами. Також під питання участь вінгера «Динамо» Віктора Циганкова, який не потрапив у заяву команди на битву з «Ораньє». 

У Північної Македонії кадрових проблем немає – лазарет порожній, дискваліфіковані відсутні. 

Матч 2 туру групи C Україна – Північна Македонія зіграють у четвер, 17 червня, на стадіоні «Арена Націонале» у Бухаресті. Початок – о 16:00. Поєдинок у прямому ефірі покажуть телеканали «Україна», «Футбол 1» і «Футбол 2». 

Після дебютного туру «Синьо-жовті» і «Червоні леви» перебувають на останніх двох сходинках квартету C, не маючи в активі жодного очка. Того ж дня о 22:00 Нідерланди зійдуться у дуелі з Австрією в боротьбі за звання лідера групи. 

Наша сторінка у Instagram

Канал у Telegram з прогнозами від команди «РБ»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт