Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Заблоцький розповів, коли Верховна Рада виправить юридичні колізії в законі про гральний бізнес

Сергій Гумен
Голова підкомітету з питань місцевих податків і зборів Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Мар’ян Заблоцький висловився про узаконення грального бізнесу в Україні.
Заблоцький розповів, коли Верховна Рада виправить юридичні колізії в законі про гральний бізнес

Заблоцький розповів, коли Верховна Рада виправить юридичні колізії в законі про гральний бізнес

Голова підкомітету з питань місцевих податків і зборів Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Мар’ян Заблоцький прокоментував підписання президентом України Володимиром Зеленським законопроєкту №2285-д «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор». Також народний депутат заявив, що колізії стосовно обрання контролюючого органу будуть виправлені прикінцевими положеннями в законопроєкті про оподаткування грального бізнесу.

«Президент Володимир Зеленський підписав законопроєкт про гральний бізнес. Абсолютно правильне рішення з тим, щоб ми зафіксували цивілізовані правила. Ми обмежили можливість відкривати гральні заклади лише в хороших готелях, якщо вони не ближче ніж 500 метрів до школи (таких готелів небагато). Такої ганьби, як було в останні роки з кіосками з гральними комп’ютерами, більше не буде ніколи. Лотереям ми чітко заборонили видавати гральні автомати за лотерею. Ми ввели так званий «реєстр лудоманів», куди себе добровільно можуть додавати залежні люди, щоб їх згодом не впускали в гральні зали. Також родичі людей, що страждають лудоманією, зможуть через суд вносити своїх близьких в такий реєстр.

Юридичні колізії по обранню контролюючого органу будуть виправлені прикінцевими положеннями в податковому законопроєкті про оподаткування грального бізнесу. Ці зміни є також абсолютно необхідним для функціонування ринку, і, згідно з регламентом, повинні подаватись окремим законом. Відповідний законопроєкт про зміни в податковий кодекс уже підтримав фінансовий комітет. На найближчому засіданні комітету внесемо туди додаткові зміни, які чітко врегулюють питання контролюючих органів. Очікую, що ці податкові та інші зміни будуть прийняті до кінця вересня», – написав Заблоцький на своїй сторінці у Facebook.

https://www.facebook.com/maryan.zablotskyy/posts/10157939601073621

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що політолог-міжнародник Антон Кучухідзе розповів про особливості ліцензування майбутніх операторів грального бізнесу на території Україні.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт