Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Все про матч Україна – Англія: місце проведення, прогнози, коефіцієнти і шанси команди Шевченка

Владислав Стародубцев
Збірна України – у вісімці найкращих команд Європи. У чвертьфіналі континентального футбольного форуму «Синьо-жовті» протистоятимуть Англії. За розрахунками фахівців, у головної команди країни обмаль шансів на вихід до наступного етапу змагань.
Все про матч Україна - Англія

Все про матч Україна – Англія

Коли і де відбудеться матч? 

Історичний для нашої збірної поєдинок зіграють у столиці Італії – Римі. На зеленому газоні «Стадіо Олімпіко» підопічні Андрія Шевченка намагатимуться створити сенсацію в зустрічі з Англією – команда Гарета Саутгейта вважається фаворитом. 

Доля путівки до півфіналу Євро-2020 визначиться найближчої суботи, 3 липня, початок – о 22:00. УЄФА призначив головним арбітром досвідченого німця Фелікса Бриха. На лініях йому допомагатимуть співвітчизники Марк Борщ та Штефан Лупп. Ця бригада добре відома українцям, адже саме цей рефері зафіксував прикру поразку нашої команди у матчі стартового туру групового етапу проти Нідерландів (2:3). 

«Стадіо Олімпіко»

«Стадіо Олімпіко»

Історія протистояння 

Команди 5 разів зустрічалися на офіційному рівні. Статистика на користь «Трьох левів»: Англія – 2 перемоги, Україна – 1 звитяга, ще у 2 матчах була зафіксована нічия. 

Перший, і поки що останній, виграш «Синьо-жовтих» датований жовтнем 2009 року. Тоді у Дніпрі наші хлопці переграли суперника з рахунком 1:0 завдяки точному удару Сергія Назаренка. Цей поєдинок відбувся в рамках кваліфікації до Мундіалю в ПАР (2010). 

Попередні дві дуелі цих колективів завершувалися внічию. При цьому тотал у обох випадках грав «низ»: 0:0 (вересень 2013, «Олімпійський») і 1:1 (вересень 2012, «Вемблі»). У тому матчі шедевральний гол оформив вінгер Євген Коноплянка, який пропускає Євро-2020 через травму. 

Шлях на турнірі 

Збірна України дивом змогла пробитися у плей-оф: «Синьо-жовті», маючи негативну різницю забитих і пропущених м’ячів, завдяки перемозі Швеції над Польщею посіла четверте, останнє прохідне, місце серед команд, що посіли треті місця у групах. 

На груповому етапі підопічні Шевченка програли Нідерландам (2:3), перемогли Північну Македонію (2:1) і безвольно поступилися Австрії (0:1). В 1/8 фіналу українці у феноменальному за драматургією матчі дотиснули у другому екстратаймі шведів (1:1, 2:1). 

Конкурс від РБ та Vbet до матчу Євро-2020 Україна – Англія

Квартет C

Квартет C

У Англії цей етап турніру минув куди спокійніше. Команда Саутгейта виграла групу D, де грала разом з Чехією (1:0), Хорватією (1:0) і Шотландією (0:0). В 1/8 фіналу команда «Трьох левів» виявилася сильнішою за Німеччину (2:0).

Квартет D

Квартет D

Котирування букмекерів та прогнози експертів 

Суперник нашої збірної ще не пропустив жодного м’яча на цьогорічного головному футбольному турнірі, тож не дивно, що букмекери віддають величезну перевагу за шансами команді з Туманного Альбіону.  

Так, компанія Favbet оцінює перемогу України лишень у 11% (коефіцієнт – 8.90), тоді як виграш Англії – 67% (1.44), нічия – 22% (4.50). У маркеті на прохід величезний гандикап острів’ян зберігається: 81% (1.20) проти 19% (5.10) на користь підданих Королеви. 

В ексклюзивному інтерв’ю «Рейтингу Букмекерів» колишній нападник «Синьо-жовтих» Андрій Воробей  акцентував увагу на міцній обороні суперника, але зазначив, що навіть з такою командою можна грати: 

«З такими командами як Англія будь-якому супернику непросто. Підопічні Гарета Саутгейта на нинішньому турнірі ще не пропускали, тому потрібно добре подумати, як зламувати цю оборону. Але річ в тому, що поки всі свої матчі англійці проводили вдома, на цей раз гра відбудеться в Римі, що трохи вирівнює шанси суперників.

На папері Англія все одно буде вважатися фаворитом. Тим не менш, вважаю, що Англія — ​це не Італія, не Іспанія, з ними можна і потрібно грати». 

Своїми думками щодо підсумку матчу Україна – Англія поділилися постійні експерти «РБ». Пропонуємо вашій увазі їхні прогнози:

Підписуйтеся на наш канал в Yotube. Всі матеріали наших прогнозистів щодо історичного поєдинку Україна – Англія читайте за посиланням. Чи є шанси в нашої команди? Свої думки та прогнози залишайте у коментарях. 

Коргі Лойд спрогнозував перемогу України над Швецією

Україна – Англія: прогноз і ставка Олексія Андронова

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт