Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Андрій Воробей: «Бущан чаклував, коли м’яч потрапляв у штангу та поперечину»

Рейтинг Букмекерів
Вчора, точніше, сьогодні, фінальний свисток італійського рефері Даніеле Орсато зафіксував перемогу збірної України над командою Швеції — 2:1! Про історичний успіх підопічних Андрія Шевченка – вихід до чвертьфіналу чемпіонату Європи, «Рейтингу Букмекерів» розповів колишній нападник «Синьо-жовтих» Андрій Воробей.
Андрій Воробей: «Бущан чаклував, коли м'яч потрапляв у штангу та поперечину»

Андрій Воробей: «Бущан чаклував, коли м’яч потрапляв у штангу та поперечину»

— Андрію, збірна України в черговий раз переписала історію…

— Так. Я радий і гордий за нашу національну команду. У мене перед цим матчем було невелике хвилювання, але ось по ходу самої гри я чомусь був спокійний за кінцевий результат поєдинку.

Нас всі списали і це був козир нашої команди. Збірній України втрачати було нічого.

Порадувало й те, що, нарешті, тренерський штаб використовував Євгенія Макаренко, Романа Безуса, Артема Довбика, які органічно влилися у гру колективу. А Довбик так взагалі став героєм поєдинку, забивши вирішальний м’яч у компенсований час другого екстратайму. Наша команда досягла прекрасного результату, позитивні емоції навіть через деякий час все одно переповнюють.

— Була думка, що матч буде розвиватися за таким сценарієм, якщо можна сказати, обережним?

— В принципі так. Так і думав, що буде приблизно рівна гра. Але в той же час більшого очікував від шведів. Гадав, що скандинави будуть діяти більш агресивно. Але, мабуть, тому що ця збірна одна з найбільш вікових, у другій половині другого тайму шведи почали просідати, а потім на руку нам ще зіграло заслужене вилучення Маркуса Даніельсона. Добре, що підопічні Андрія Шевченка дотиснули опонента та не довели справу до серії 11-метрових, оскільки там була б лотерея.

— Якщо команда виграла, значить, тактична схема на гру спрацювала?

— Абсолютно вірно. Тренерський штаб вивчив можливості Себастьяна Ларссона, Еміля Форсберга, Деяна Кулусевскі, Александера Ісака, тому наставники й наситили оборону та центр поля. Як буде з Англією в півфіналі, подивимося.

Вибір двох опорних півзахисників цілком був виправданий, не можна було дати розгулятися атакувальним гравцям шведської команди.

— Хто запам’ятався зі складу збірної України?

— На своєму високому рівні знову зіграв Георгій Бущан. Крім вдалих дій в рамці і на виходах, кіпер чаклував, коли м’яч потрапляв у штангу і поперечину (посміхається). Від Бущана йшла впевненість. Дуже сподобався Микола Матвієнко, який, як здалося, виграв багато єдиноборств, добре діяв на перехопленнях, не раз підключався до атак. Побажаю здоров’я Олександру Караваєву, який без замін проводить всі матчі і як діє! Молодець! Не можна не відзначити Олександра Зінченка, на рахунку якого «гол + пас», Артема Довбика. Загалом за якісь дії можна перерахувати всіх наших гравців. Але найголовніше, що всі ці вмілі дії вилилися в сильну командну гру і закономірну перемогу.

— У чвертьфінальному матчі з Англією буде ще складніше?

— Поки складно сказати. Як я вже говорив, емоції ще не вщухли, тому розмірковувати про наступний поєдинок я б не став. Потрібно трохи перевести дух. Одне можу сказати, що з такими командами як Англія будь-якому супернику непросто. Підопічні Гарета Саутгейта на нинішньому турнірі ще не пропускали, тому потрібно добре подумати, як зламувати цю оборону. Але річ в тому, що поки всі свої матчі англійці проводили вдома, на цей раз гра відбудеться в Римі, що трохи вирівнює шанси суперників.

На папері Англія все одно буде вважатися фаворитом. Тим не менш, вважаю, що Англія — ​це не Італія, не Іспанія, з ними можна і потрібно грати.

Знову ж таки, і в цьому протистоянні нам втрачати нічого. Можливо, кураж, який «Синьо-жовті» зловили в матчі зі Швецією, дозволить не тільки гідно зіграти в зустрічі з англійцями, але і домогтися максимального результату. Вважаю, якщо тренерський штаб детально і правильно розбере гру британців, то у нас буде достатньо шансів для максимального результату. Україна вірить у своїх героїв!

Букмекери оцінили шанси збірної України пройти Англію у чвертьфіналі Євро-2020

Букмекери назвали нового фаворита Євро-2020 після вильоту Франції та Португалії

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт